Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-04-2018 18:27   Güncelleme : 24-04-2018 12:21

Yaşaroğlu coştu bir kere

Otomotiv sektöründe 36 yıllık geçmişe sahip Yaşaroğlu Otomotiv, 2017 yılında katıldığı Temsa ailesinde yakaladığı başarı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. İlk yıl 350 adetlik satış ile seneyi kapatan Yaşaroğlu Otomotiv'in 2018 yılı hedefi ise bin adet aracın teslimatını yapmak.

Yaşaroğlu coştu bir kere

Temsa bayii Yaşaroğlu Otomotiv, İzmir ve Ankara bölgesinde Temsa Prestij araçlarının sıfır ve 2.el satışlarına ağırlık verdi. Yaşaroğlu Otomotiv Genel Müdürü Yaşar Özkan, "Bizde her mutlu müşteri vardır. Çünkü biz Temsa'nın da gücünü arkamıza alarak güvene dayalı satış yapıyoruz. Hedefimiz bin adet araç satıyı yapmak. Yılın ilk çeyreğinde Ege ve Marmara bölgesine satışını yaptığımız Prestij SX teslimatları ile de bu hedefe büyük ölçüde ulaşacağımıza inancımız tamdır" .

SERVİS HİZMETİ BAŞLAYACAK

Yaşaroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Özkan, “2018 yılında sürprizlerimiz olacak k. Müşterilerimizin memnuniyetini daha da büyütecek bir yapıya doğru gidiyoruz. 2018 yılı sonuna doğru artık satış sonrası hizmeti de verebilecek yatırımımızı hayata geçireceğiz” . Yakıt sarfiyatı dendiğinde ilk akla gelen aracın Temsa Prestij ğunun altını çizen Özkan, “Prestij’in taşımacılara Temsa tarafından hediye edilen bir araç ğuna inanıyorum. Temsa uygun fiyata kaliteli araç üretebileceğini herkese gösterdi. 10 bin km yol yapan bir Prestij kullanıcısının yakıttaki kârı 3-4 bin TL'dir” diye konuştu.

HESABINI BİLEN TEMSA ALIYOR

"Temsa bizim için doğru bir partner. Onlardan aldığımız güçle ilerliyoruz" diyen Yaşar Özkan, şöyle devam etti: "Yaşaroğlu Otomotiv olarak her müşterimizin yanındayız. Onlara Temsa'nın avantajlarını anlatarak bizzat araçlarımızı kullandırıyoruz. Müşteri ile aramızda kurduğumuz doğru iletişim sürecinin olumlu sonuçlarını da yılın ilk üç ayında aldık. Temsa bayiliğimi aldığımız yıl, 2018 yılının Prestij’in altın yılı olacağını ifade ettim. Veriler de bunun doğruluğunu gösteriyor. Hesabını bilen müşteri Temsa alıyor. Şu an Mart sonu itibariyle, 65 adet sıfır Prestij SX satışı gerçekleştirdik. 25 adet de onaylanan proje işimiz var. 2.elde ise 75 adetlik bir hacme ulaştık. Sıfır Safir satışımız 3 adet . 2 adet de onaylanan projemiz var.”