Güncel Haber
Giriş Tarihi : 15-01-2019 16:13   Güncelleme : 27-01-2019 22:57

Karsal hizmete başladı

Otobüs yetkili servislerinden Karsal Otomotiv, törenle hizmete girdi. Firma yönetim kurulu başkanı Gökhan Karagülle, "Anadolu yakasındaki tüm halk otobüs esnafına 7 gün 24 saat hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Karsal hizmete başladı

Ataşehir Kayışdağı Ferhatpaşa Mahallesi'nde hizmet vermeye başlayan Karsal Otomotiv tamir bakim servisi en son teknoloji ekipman ile donatıldı. 12 otobüsün ayni anda hizmet alabileceği servis bin 400 m2 kapalı alan sahip ve  mesleğinde tecrübeli personeli ile 7/24 saat müşterilerine hizmet verecek. Servisin açılışına çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

Karsal Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Karagülle, "Tesisimizde ağır ticari araçların tamir ve bakımını yapacağız. Aynı da BMC, Temsa, Karsan otobüslerinin de yetkili servisiyiz.  Safkar Klima, Continental Lastik, Doraglass carglas camında servis hizmetleri tarafımızdan yürütülmektedir. Mekanik, kaporta, boya, klima, cam ve her türlü tamir bakım servisinin yapıldığı tesisimizde yedek parça depomuzda bulunmaktadır. Mobil lastik servisi ile yolda kalan araçlara hizmet verecektir" .

Gökhan Karagülle, konuşmasına şöyle devam etti: "Tesislerde, araçlar için gerekli olan bütün detayları düşündük. Sosyal alanlar ile birlikte idari personel, işçi, kalfa ve ustalardan oluşan toplam 22 kişilik personel görev yapacak. Komple anahtar teslim araç bakım tamiri servisi olarak son teknolojiyi de kullanarak müşterilerimize hizmet vereceğiz."