Otomotiv
Giriş Tarihi : 25-01-2019 16:30   Güncelleme : 27-01-2019 22:52

VIP araçlar ülkeden ülkeye değişiyor

Körfez ülkeleri gösterişli VIP araçları tercih ederken, Avrupa ülkeleri sade ve şık tasarımlıları tercih ediyor. Yılda 400 adet araç üreten VIP araç sektörünün üreticilerinden Ertex Otomotiv, araçlarının yarısını Körfez ülkeleri ve Avrupa’ya ihraç ederken üretimlerini kişisel istekleri temel alarak gerçekleştiriyor.

VIP araçlar ülkeden ülkeye değişiyor

Şık ve kullanışlı tasarım isteniyor

Ertex Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Salih Malkoç “Müşterilerimize eskiden bir koltuk, bir masa ve televizyon isterken şimdi daha çok tasarıma önem vererek şık ve kullanışlı olan araçlar istiyor. Yeri geldiğinde toplantı yapabilecek, yeri geldiğinde yolculukta dinlenebilecek ve kaliteli vakit geçirebilecek araç isteklerinde bulunuyorlar. Özellikle aileler, bebekleriyle daha rahat ilgilenebilecek araç tasarımlarına çok önem veriyor. Araç için özel tasarlanan pusetler en anne ve babaların isteklerine göre tasarlanıyor.” şeklinde konuştu. Özellikle en çok Körfez ülkeleri ve Avrupa ülkelerinden sipariş aldıklarını belirten Malkoç, “Arap ülkelerine gösterişli araçlar üretirken, Avrupa ülkelerine aksine daha az gösterişli sade ve şık araç üretiyoruz. Arap müşterilerimizin istekleri ultra lüks araçların hakkını veriyor. Altın iplikler ile isminin baş harfini işleten müşterilerimiz de bulunuyor. Araç içine jakuzi, şark köşesi isteyen müşterilerimiz de bulunuyor.” .  

Binek Araçların Yerini VIP Minibüsler Aldı

Ertex Otomotiv Onursal Başkanı Ercan Malkoç, “ Özel tasarımlı araçlarımızda evinizde veya ofisinizde aradığınız tüm konfor mevcut. Gündemden uzak kalmayacağınız 38 ekran televizyon, uydu, araç interneti, playstation, kahve masası, buzdolabı tüm araçlarımızda mevcut. Klasik binek makam araçları tahtını minibüslere kaptırdı.” . Yatak olabilen koltuklar ve tüplü televizyon konularak gerçekleştirilen tasarım araçların yerini sesli komut özelliği olan, kahveyi bir dakikada hazırlayan makinalar ve masaj yapabilen koltuklar aldı. Aynı da tek bir komut ile dilediğiniz ruh hali moduna geçiş yapabilme özelliği olan lüks tasarımlı araçlarda uyku modu, film modu, oyun modu, toplantı modu gibi birbirinden farklı özellik bulunuyor.