Güncel Haber
Giriş Tarihi : 26-02-2020 19:51   Güncelleme : 26-02-2020 19:51

Ulaşımın sesi ÖHO TV

İstanbul'da kentiçi toplu taşıma veren şirketlerden Özulaş A.Ş.'nin basın danışmanı gazeteci Sadi Toygar, toplu taşıma sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor. Özel halk otobüs işletmecilerinin de televizyon kanalı olmalıdır fikrinden yola çıkan Sadi Toygar, ÖHO TV'yi kurdu. ÖHO TV ilk etapta sosyal medya hesapları üzerinden yayın yapacak.

Ulaşımın sesi ÖHO TV

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sadi Toygar, "Türkiye ve İstanbul’da yaşayan herkesin ortak problemi haline gelen ulaşım konusu ile toplu ulaşım kültürünü bir araya getirdik. Ulaşım sorunları, ulaşım planlaması, trafik güvenliği, sektörün geleceği gibi konuları işleyeceğiz. Sektöre gönül veren kaptan şoförler, toplu ulaşım kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla eğitici programlar, dünden bugüne toplu ulaşım kültürü, herkes için erişebilir ulaşım sistemi, toplu ulaşım tarihi, yolculuk kültürü, toplu taşımada nezaket kuralları gibi konularda bizim ana temamızı oluşturuyor. Ayrıca trafik bilinci oluşturulması, kent yaşamında ulaşım zorlukları ve trafik güvenliği ile toplumu bilinçlendirmek, aydınlatmak ve kendi alanında uzman konuklar, sektör firmaları ve sektör temsilcileri tarafından ulaşım sorunları ve çözüm önerileri de ÖHO TV'de dile getirilecektir" dedi.

GELİŞİME DESTEK

İletişim ve tanıtım anlamında büyük bir eksikliği dolduracak olan ÖHO TV, hem stüdyo yayınları, hem canlı yayınları hem de kültürel yayınları ile toplu ulaşım gündeminin nabzını tutacak. Toplu ulaşım sektörünün sesi olacak, özel halk otobüsleri televizyonu ÖHO TV, sektör haberleri, eğitici, kültürel, sosyal yayınları ve kamu hizmeti yayıncılığı ile sektöre canlılık getirecek.