Teslimatlar
Giriş Tarihi : 28-09-2020 14:53   Güncelleme : 28-09-2020 14:53

Gücü hisset!

Cam ve vitrifiye sektörüne seramik ile kompoze taş hammadde sağlayan Kormad Madencilik firması, 2020 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Iveco'dan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği araçları teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Gücü hisset!

Iveco yetkili satıcılarından Şahinler Otomotiv tarafından Aydın merkezli Kormad Madencilik firmasına satışı yapılan 3 adet AD380T50 Trakker 6x4 damperli kamyon, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

BİR ADIM ÖNDE

Trakker serisi araçlar 10 mm ’ye kadar çıkan şasi kalınlıkları ile, ülkemiz şartlarının gerektirdiği yüksek dayanıklılık değerlerini karşılayarak, inşaat, hazır beton ve agrega sektörlerinde sınıfındaki rakiplerinden ayrılmaktadır. Bu araçlar bahsi geçen sektörlerde çok uzun yıllardır hizmet verirken, şasilerinin olduğu gibi tüm ana komponentlerinin de sağlamlığıyla tanınmaktadır. Araçlar; hazır beton mikseri, beton pompası, vinç ya da damper gibi çeşitli görevler için, ülkemizdeki şartlara ve taleplere uygun olarak konfigure edilmektedir.