Otomotiv
Giriş Tarihi : 25-11-2020 20:18   Güncelleme : 25-11-2020 20:18

Kamyon eğitimleri sanal

Ağır ticari araç üreticilerinden Reanult Trucks, salgın nedeniyle bayi ağı için sunulan satış ve satış sonrası eğitimlerini dijital ortamda düzenlemeye başladı. Eğitimleri daha efektif hale getirmeyi hedefleyen Renault Trucks, teknolojik alt yapıyı güçlendirerek canlı sanal eğitime geçiş yaptı.

Kamyon eğitimleri sanal

Renault Trucks, sanal sınıf uygulaması ile sürdürdüğü eğitimleri daha da öteye taşıyor. Teknolojik altyapının güçlendirildiği eğitimlerde katılımcı bayiler, satış ve satış sonrası eğitimlerini interaktif bir ortamda tamamlıyor.

DAHA HIZLI ULAŞIM

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Renault Trucks Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Özgür Fırat; “Salgın nedeniyle zorunluluk haline gelen sanal eğitimlerin sonuçları, şaşırtıcı bir noktaya ulaştı. Türkiye’de yakalanan başarıdan çok memnunuz ve bu nedenle hem alt yapı çalışmalarımızı hem de eğitim çeşitliliğimizi arttırıyoruz. Yedek parça, ürün eğitimi ve diagnostik eğitimler, normal şartlarda sanal eğitimde zorken canlı sanal sınıflar ile bunu daha da kolaylaştırıyoruz. Daha önce sadece sunum yapılabilir ve katılımcıların kısıtlı etkileşimi mümkün olurken canlı sanal sınıflar sayesinde artık ürün eğitimi ve araç başı eğitimler de veriliyor” ifadesini kullandı.