Treyler
Giriş Tarihi : 14-02-2021 22:45   Güncelleme : 14-02-2021 22:45

OKT rakip tanımıyor

Yeni nesil süt tankeri üretimine 2015 yılında başlayan OKT Trailer, yatırımcılarına kazanç sağlamaya devam ediyor. Ar-Ge çalışmaları kapsamında tankların sadece dış yüzeylerini değil, iç yüzeylerini de parlak hale getiren şirket, kalitesini zirveye taşıyarak rakiplerini geride bıraktı.

OKT rakip tanımıyor

Gıda lojistiğine sağladığı avantaj ve yenilikleri ile ilklerin markası olan OKT Trailer, ihracat yaptığı ülkelere de özel araç üretiyor. Yenilikçi düşüncenin ve inovasyonun peşinden giden OKT Trailer, Avrupa standartlarının en üst noktası olan parlak iç- dış yüzeyi, fazla yük taşıma kapasitesi ve kullanım kolaylıkları sağladığı araçlarla adından söz ettirmeye başladı.

GELİŞİMİNE KATKI

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Bakırcı, “Müşterilerimizi yeni ürünlerimiz ile tanıştırdık. Ülkemizi sektör bazında başarı ile temsil etmek için Ar-Ge çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Süt tankerimizde taşıma kalitesini arttırdık. Dış ve iç yüzeyinde aynı kalite performansı ile tam koruma sağladık. Fazla bölme sayısı kullanılmasına rağmen daha çok süt taşıma imkânını sunduk. Güvenlik ve hafiflikten ödün vermeden bu konudaki tecrübemizi Avrupa standartlarına konumlandırdık. Ayrıca bu aracımızla ülkemizdeki üreticilerin kalite standartlarını yükseltmelerine yönelik çıtayı bir üst seviyeye taşıdık” ifadesini kullandı.