Lojistik
Giriş Tarihi : 11-05-2021 18:24   Güncelleme : 11-05-2021 18:24

Eli taşın altında

TGL Transtaş Global Lojistik ortağı Berna Akyıldız, Londra merkezli 102 yıllık bir enstitünün kadın kanadı olan WiLAT’ı Türkiye’de kurduklarını açıkladı. Akyıldız, Kadın için Taşıyoruz projesini de WiLAT Türkiye olarak hem üyeler hem de şirketler bazında destekleyeceklerini belirtti.

Eli taşın altında

Korona virüs, küresel ticaretteki dengeleri olumsuz etkiledi. Salgınla birlikte konteyner sıkıntısı yaşanırken navlun fiyatları da yükselişe geçti. Fiyatların artmasıyla birlikte sosyal sorumluluk projeleri de ön plana çıkmaya başladı.

YENİLİKLERE AÇIK

Lojistik firmalarından TGL Transtaş’ın ortağı Berna Akyıldız, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; “Salgın döneminde uzaktan çalışmak durumunda kalan şirketlerin en büyük sınavı dijitalleşme oldu. Lojistik firmaları olarak bizlerde bu alanda yatırım yaptık. Firma olarak sosyal sorumluluk projelerine destek veriyoruz. Şirketimiz Kadın için taşıyoruz projesinde de yer aldı. Cinsiyet eşitliği konusunu da sahipleniyoruz.  40 yılı aşkın süredir dünyanın her noktasına lojistik servisi veren Transtaş, en zor şartlarda bile o bölgede yerel olmayı başarmış ve ülkelere özgü işleyişlere tüm kapsamlarıyla hâkim olarak başarılarına devam etmiştir. Tecrübelerimiz doğrultusunda müşterilerimize her zaman en güvenli, hızlı ve sürdürülebilir servisi sağlamayı hedefliyoruz. Sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri sürekli olarak takip ederek bilgi birikimimizi daha da güçlendirmekte ve genişletmekteyiz” dedi.