Lojistik
Giriş Tarihi : 24-12-2022 21:34   Güncelleme : 24-12-2022 21:34

Yeni yıla hızlı girdi

Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, müşterilerine uçtan uca lojistik hizmet sunabilmek amacıyla İstanbul Büyükçekmece’de bulunan 5.000 metrekarelik yeni deposunun açılışını gerçekleştirdi.

Yeni yıla hızlı girdi

Globelink Ünimar, depolama kapasitesini artırmaya devam ediyor. Globelink Ünimar, müşterilerinin lojistik ve depolama ihtiyaçlarını üst düzeyde karşılayabilmek amacıyla depolama ve dağıtım tesislerine bir yenisini daha ekledi. 1994 yılında kurulan ve müşterilerine denizyolu, havayolu, karayolu ana hizmet alanlarına ek olarak depolama, katma değerli hizmetler ve yurt içi dağıtım çözümleri başta olmak üzere entegre lojistik çözümleri sunan şirket, müşterilerinin lojistik ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamak ve depolama kapasitesini artırmak amacıyla İstanbul Büyükçekmece’de yeni deposunu açtı.

BÜYÜMEYE DEVAM

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İcra Kurulu Üyesi Fatih Baş, “Depolama ve dağıtım merkezleri, tedarik zincirinin ve lojistik süreçlerin yönetimi açısından büyük bir önem arz ediyor. Bu alanlar hem müşteri memnuniyetinin sağlanması hem de paydaşlarımızın lojistik ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde karşılanması açısından oldukça değerli. Bu nedenle, depolama alanlarına ve dağıtım merkezlerine yaptığımız yatırımların sunduğumuz entegre lojistik süreçlerine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu doğrultuda biz de depolama ve dağıtım merkezi alanlarımıza bir yenisini daha ekledik. İstanbul, gerek geniş hinterlandı, gerek gelişmiş altyapısı, gerekse de hedef pazarlara yakınlığı ile önemli bir şehir. Biz de ticaretin merkezi olan bu noktada depomuzun açılışını yaptığımız için çok mutluyuz” ifadesini kullandı.