Güncel Haber
Giriş Tarihi : 21-07-2023 12:07   Güncelleme : 06-02-2024 17:48

Michelin ile yola devam

Ağır vasıta pazarının güçlü oyunculardan Michelin, toplam sahip olma maliyeti yaklaşımıyla geliştirdiği yenilikçi çözümleriyle müşterilerine 360 derecelik hizmet sunmaya başladı. Lastik satışının yanda filo müşterileri karşılaştıkları bir çok sorunu çözüme kavuşturarak yoluna devam ediyor.

Michelin ile yola devam

Michelin Filo Çözümleri ile yakıttan sonra en büyük maliyet kalemi olan lastiğin yönetimine dair sunduğu hizmetlerle filoların operasyonel maliyetlerini düşürmesine katkı sağladı. Bu 360 derecelik yaklaşımla 2022 yılında kayda değer bir büyüme yakalayan Michelin Türkiye, 2023’ün ilk yarısında da değişken piyasa koşullarına rağmen gücünü korudu.

OLUMLU GELİŞME

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Michelin Türkiye Satış Direktörü Erol Şimşir, “2022 sektörün toparlanma yılı oldu. 2023’ün ilk yarısı da yaşadığımız deprem felaketine rağmen beklentilerimizin üzerinde bir gelişim gösterdi. Piyasalardaki belirsizliklere rağmen sektörümüzde büyük kayıplar yaşanmadı. Sektörün daha çok mevcut pozisyonu koruma yönünde hareket ettiği bir ilk yarı yaşıyoruz. Yılın ikinci yarısı ile birçok belirsizliğin ortadan kalkacak olması, sektör için öngörülebilirliği artıracaktır. Bu da olumlu gelişmeleri tetikleyecek. Yılın genelinde ise sektörün büyümeden ziyade sürdürülebilirliğini sağlamaya odaklanarak ilerleyeceği bir pazar gelişimi olacağını tahmin ediyorum” ifadesini kullandı.

MUTLU MÜŞTERİ

Fiyatlandırma ile beraber ürün performans kriterinin de günden güne önem kazandığı bir rekabetin söz konusu olduğunu dile getiren Şimşir, “Zorlu pazar koşullarına rağmen toplam sahip olma maliyeti yaklaşımı ile sektörde fark yaratan bir ürün ve servis, hizmet karması ortaya koyarak bu süreçte gücümüzü koruyoruz. Doğru lastik seçimi, doğru lastik kullanımı, lastik bakımı, zamanında lastik değişimi ve daha birçok faktör sebebiyle lastik, tüm araçlar için en önemli unsurların başında geliyor. Lastik satmanın da ötesinde ilgili tüm sorunları yönetmeyi amaçlayan 360 derecelik bir hizmet sunuyoruz. Bu da müşterilerimizin memnuniyetini artırmaya devam ediyor” diye konuştu.