Teslimatlar
Giriş Tarihi : 31-07-2023 23:19   Güncelleme : 06-02-2024 17:56

Test edip aldı

Lojistik firmalarından Meryıldız, araç yatırımlarında tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparini verdiği çekicileri teslim alarak filosuna dahil etti.

Test edip aldı

Renault Trucks çekici alımı yapan Meryıldız Lojistik, 30 adet Renault Trucks aracını filosuna kattı. Özel sarı renkte Renault Trucks T EVO 480 çekici ve 1 adet D-Med 280 araçlarını tercih eden Meryıldız Lojistik, optimum performans için yüzde 10’a kadar yakıt tasarrufu sağlayan Turbo Compound teknolojisi donanımı ile araçlarını aldı. Firma, bakım onarım sözleşmesi de yaparak toplam sahip olma maliyetlerini her yönden güçlendirdi.

BÜYÜMEYE DEVAM

Doğa Avrupa, Baltık, Balkan ve İskandınav ülkeleri ağırlıklı olmak üzere hizmet sunan Meryıldız, büyüme ivmesiyle doğru orantılı olarak yatırımlarına da devam ediyor. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız; “Artan iş hacmimiz ile büyüme trendimizi sürdürüyoruz. Bu ivmede müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak üzere çözümlerimizi geliştirirken,  rekabet gücümüzü ve kârlılığımızı da korumaya odaklandık. Daha önce teslim aldığımız Renault Trucks T480 çekiciler ile performans ve toplam sahip olma maliyeti açısından oldukça efektif sonuçlar sağladık. Bunu Turbo Compound teknolojisine sahip motorlar ile bir adım öteye taşımayı hedefliyoruz. Böylece son teknolojileri takip ederek sektörümüze de örnek olacağımıza inanıyoruz” dedi.

YILLARIN İŞBİRLİĞİ

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ise, konuşa ilişkin şöyle konuştu: “Meryıldız Lojistik ile 12 yılı aşkın bir iş birliğimiz söz konusu. Memnuniyetlerini Turbo Compound teknolojisi ve Excellence Predict ile taçlandırmaları ise bizler açısından markamıza ve geliştirdiğimiz teknolojilere duydukları güveni temsil ediyor. Renault Trucks T EVO çekicileri, ticari hızdan veya manevra kabiliyetinden ödün vermeden önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlayan Turbo Compound teknolojisine sahip DE13 TC motor ile opsiyonel olarak sunuyoruz. Meryıldız’ın tercih ettiği Excellence Predict sözleşmemiz ile de araçlarımızdaki olası arızaları 3 hafta ile 3 ay öncesinden tespit ederek müşterilerimizin hizmet suresini maksimum seviyeye çıkartırken bakım-onarım maliyetlerinden de tasarruf sağlamalarını hedefliyoruz. Meryıldız, bu çözümlerimizi bir arada kullanarak toplam sahip olma maliyetlerinde kaydedeğer bir avantaj sağlayacak.”