Teslimatlar
Giriş Tarihi : 15-08-2023 20:51   Güncelleme : 06-02-2024 17:54

Firmalar Man aldı

Karayolu yolcu taşımacılığında Lion’s Coach ve Neoplan Tourliner, firmaların gözdesi olmaya devam ediyor. Man Türkiye, 4 firmaya peş peşe 5 adet otobüs teslimatı yaptı. Özlem Seyahat 2, LLP Lojistik 1, Topçam Turizm 1 ve Ağaçlı Motorlu Araçlar 1 adet Man Lion’s Coach ve Neoplan Tourliner otobüsü teslim alarak filosuna dahil etti.

Firmalar Man aldı

Ağır ticari araç üreticilerinden Man’ın güvenlik, konfor, üstün teknoloji, ekonomik ve sürdürülebilir özelliklerini bir arada bulunduran otobüsleri firmalar tarafından rağbet görüyor. Man Türkiye, birbiri ardına düzenlediği törenlerle 4 seyahat firmasına 3 adet Lion’s Coach ve 2 adet Neoplan Tourliner’ı teslim etti. Ayrı ayrı düzenlenen törenlerde Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer yeni otobüslerin anahtarını firma sahiplerine verdi.

DOST ÇÖZÜMLER

Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, Man ve Neoplan otobüslerinin birçok niteliği ile bireysel ve kurumsal yatırımcıların ilk tercihleri olmaya devam ettiğini dile getirdi. Cansu, “Man ve Neoplan otobüsleri, tasarımdan konfora, sürüş teknolojilerinden güvenliğe, sürdürülebilirlikten, yakıt tasarrufu ve düşük işletme giderlerine kadar birçok konuda fark yaratıyor. Otobüslerimizin bu nitelikleri ile yolcu, şoför, işletme ve çevre dostu çözümler sunuyoruz. Nitekim bu nitelikleri ile gerek Man gerekse Neoplan otobüslerimiz, başta Lion’s Coach ve Tourliner olmak üzere birçok farklı alanda prestijli ödüller kazandı. Saha tecrübeleri ile de kendini gösteren otobüslerimizin üstün nitelikleri, satış ve satış sonrası hizmetler aşamalarında yarattığımız memnuniyet ile birleşince, sektörde otobüslerimize yoğun talep oluşuyor. Gösterilen bu ilgi, bizler için en büyük ödül ve motivasyon kaynağı” dedi.

PERON OTOBÜSÜ!

Türkiye’de yolcu taşımacılığı alanında 20 yılı aşkın bilgi, birikim ve tecrübesiyle öncü firmalarından biri olan Özlem Seyahat, 2010 yılında başladığı Man seyahat otobüsü yatırımlarına 2023 yılında da devam etti. Firma düzenlenen törenle filosuna 2 adet Lion’s Coach’ı kattı. Satın aldıkları otobüsleri yolcu taşımacılığında kullanacaklarını belirten Özlem Seyahat firması yetkilisi Hakan Aslan, “Filomuza 2 adet 2023 model Lion’s Coach otobüsü kattık. Ayrıca, modern tasarımları, konforlu, geniş ve rahat yolcu koltukları, yüksek güvenlik standartları, ekonomik yakıtı, işletme maliyetleri ve tesislerde görünümüyle Lion’s Coach otobüsleri almak tercih nedenimiz olmuştur” ifadesini kullandı.

FİLOSU HEP GENÇ

Tokat’ın 62 yıllık güçlü firmalarından Topçam Turizm, filosunu gençleştirme amacıyla 1 adet Lion’s Coach yatırımı yaptı. 1961 yılında 2 otobüs ile yola çıkan Topçam Turizm; güvenli, konforlu, ekonomik, standart hizmetler üretmeyi ve kalite sistemini sürekli iyileştirmeyi bir görev olarak benimsedi. Tokat halkının güveni ve tercihi ile zirvenin bilincinde filosunu genç tutmaya devam ediyor. Man’ın Ankara Akyurt’taki Tesislerinde, şirket genel müdürü Ömer Kesman ve şirket yetkilileri Aziz Yılmaz, Fatih Sahlep’e otobüsler teslim edildi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Yıllardır birçok firmada araçlarını çalıştıran LLP Lojistik de 2023 otobüs yatırımları kapsamında filosunu Neoplan Tourliner ile güçlendirdi. Yeni otobüsleri ve kaliteden ödün vermeyen müşteri memnuniyeti temelli hizmet anlayışı ile LLP Lojistik yetkilisi Yusuf Bilgin, “Yeni aldığımız otobüslerimiz önce insan anlayışı ile hareket eden, sektörde örnek ve öncü olma hedefini taşıyan Efe Tur’da sefere çıkacak. Neoplan Tourliner’ı tercih etmemizin başında ise aracın tasarımı, konforu, geniş ve rahat yolcu koltukları, yüksek güvenlik standartları gelmektedir. Sonra aracın peronda ve tesislerdeki görünümü de bizi cezp ediyor. Yolcu memnuniyetinin yanı sıra ekonomik işletme maliyeti ve Man’ın satış sonrası hizmet desteği nedeniyle bu araçları tercih ettik” dedi.

MAN, AKSARAY’DA!

Filosunu Man Neoplan Tourliner ile güçlendiren başka bir firma ise Aksaray merkezli Ağaçlı Motorlu Araçlar oldu. 2023 yılı seyahat otobüsü yatırımlarına Man ile devam etme kararı alan firmanın, 1 adetlik Neoplan Tourliner otobüsünü törenle araç kaptanları teslim aldı.