Teslimatlar
Giriş Tarihi : 31-08-2023 00:37   Güncelleme : 06-02-2024 17:50

Sakarya VİB’in filosu Man!

Yolcu taşıma firmalarından Sakarya VİB, filosunu Man Lion’s Coach ile güçlendirdi. Müşterilerine daha hızlı, etkin ve kaliteli bir seyahat hizmeti sunmak amacıyla filosunu büyüten firma, 2023 yılı yeni araç yatırımları kapsamında satın aldığı 30 adetlik Man otobüslerinin ilk kısmı olan 16 adet, 2+1 koltuklu Lion’s Coach’u teslim alarak filosuna dahil etti.

Sakarya VİB’in filosu Man!

Man Türkiye tarafından Sakarya VİB’e satışı yapılan otobüsler, Ankara tesislerinde törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Sakarya VİB Kooperatif Başkanı Suat Akın ve Man Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ile firma yetkilileri katıldı. Sakarya VİB Kooperatifi altında 1997 yılında kurulan firma; müşteri ihtiyaçlarını hızlı, etkin, kaliteli çözümler sunma misyonu ile çıktığı yolda filosunu Man otobüslerle güçlendirdi. Firma, yeni araç yatırımları kapsamında filosuna katmak için satın aldığı 30 adetlik Man otobüsün ilk grubu olan 16 adet, 2+1 koltuklu Lion’s Coach’u törenle teslim aldı. Son alımlarla birlikte firmanın filosundaki 52 otobüsün 30 adedi Man markası oldu.

ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ

Törende konuşan Sakarya VİB Kooperatif Başkanı Suat Akın, “Sakarya VİB, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti odağı ile çalışan ve yolcularına hızlı, etkin ve kaliteli çözümler sunmayı kendine misyon edinen bir firma oldu. Hizmet kalitemizi uluslararası standartlara ulaştırdık. Tüm ekibimiz ile hizmet sunduğumuz güzergahlarda bizi tercih eden yolcularımıza daima en iyiyi sunma hedefiyle çalışıyoruz. Bunun için de filomuzu sürekli yenileyip, araçlarımızın modellerini yükselterek, hizmet kalitemizin çıtasını daha da yukarı taşımaya gayret ediyoruz. Bugün de Man Lion’s Coach ile filomuzu güçlendirmenin heyecanını yaşıyoruz. Yeni otobüslerimiz, firmamıza ve tüm yolcularımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

FİRMALARIN TERCİHİ

Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ise, Lion’s Coach’un seyahat sektöründe güvenilir çözüm ortağı olarak, büyük ilgi gördüğünü vurgulayarak, şöyle konuştu; “Karayolu yolcu taşıma sektörü mevsim itibariyle yoğun bir dönemi yaşıyor. Sektörde yaşanan bu yoğun rekabet ortamı da haliyle firmalar için en iyiyi sunmayı temel amaç haline getiriyor. En iyiyi hedefleyen lider firmaların tercihi ise, sektörün gözdesi Man Lion’s Coach oluyor. Bilindiği üzere aracımız; 2020 yılında Yılın Otobüsü ödülünü, 2022 yıllında da Sürdürülebilir Otobüs ödülü alarak başarısını daha da pekiştirdi. Bugün seyahat sektöründe güvenlikten yolcu ve sürücü konforuna, ileri teknolojiden tasarıma, sürdürülebilirlikten çevreci motoruna, yüksek yakıt tasarrufundan uzun bakım aralıklarına kadar pek çok ayrıcalığı bir arada sunuyor. Bu sayede firmalarımızın da gözdesi oldu. Bize ve markamıza duyduğu güvenle filosunu 30 adetlik Man otobüsü ile güçlendirme kararı olan Sakarya VİB firmamıza, siparişinin ilk grubu olan 16 adet Lion’s Coach’un teslimatını gerçekleştirdik.”