Lojistik
Giriş Tarihi : 10-08-2024 18:26   Güncelleme : 10-08-2024 18:26

TGL RO’yu kurdu

Dökme kimyasal taşımacılık faaliyetleriyle lojistik sektöründe faaliyet gösteren TET Global Lojistik, Romanya oluşumunu hizmete alarak şirketin hızla büyüyen global ağını genişletti. TGL RO adıyla kurulan firma, intermodal taşımacılık, konteyner yıkama ve depolama alanında hizmet verecek.

TGL RO’yu kurdu

TGL RO şirketini kuran TET Global Lojistik, Avrupa ayağında müşterilerine daha yakın olarak yerel lojistik ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözüm sunmayı amaçladı. Romanya'daki yeni firma, şirketin bu hedeflerine ulaşma çabalarını desteklemek için stratejik bir adım olarak değerlendirildi.

MÜŞTERİYE YAKINLAŞTI

Konu hakkında açıklama yapan şirket ortağı Zuhal Ballıcalı, “Romanya'da yeni bir firma kurduk. Avrupa, lojistik sektörü için önemli bir merkez ve bu bölgede var olmak, şirketimiz için büyük bir fırsattır. Bu adım, bölgedeki müşterilerimize daha yakın olmamızı ve onlara daha etkin destek sunmamızı sağlayacak. Avrupa’daki varlığımızı genişleterek, lojistik ihtiyaçları daha etkin bir şekilde karşılamayı amaçlıyoruz” ifadesini kullandı.

KALİTELİ HİZMET

Zuhal Ballıcalı, konuya ilişkin yaptığı açıklamasına şöyle devam etti: “Yeni firmamız, lojistik hizmetlerimizin verimliliğini ve hızını artırmak için kritik bir rol oynamaktadır. Bölgedeki operasyonlarımızı optimize ederek, müşterilerimize en yüksek kaliteyi sunmaktayız ve sunmaya da devam edeceğiz. Yerel varlığımız, bölgeye özgü lojistik ihtiyaçları daha iyi anlamamıza ve daha hızlı çözümler sunmamıza olanak tanımaktadır. Bu sayede de global olarak rekabet gücümüzü arttıracağımıza inancımız tamdır.”