Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:06   Güncelleme : 13-11-2014 17:06

Aras, Ortadoğu’ya yöneldi

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, Ortadoğu’da yatırım için fizibilite çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Aras, Ortadoğu’ya yöneldi

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, Ortadoğu’da yatırım için fizibilite çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Evrim Aras, “Gözümüzü İran, Katar ve Kuveyt’e çevirdik” .

Aras, dünya markası olma hedefi ve “7 kıtada 7 yıldızlı hizmet” anlayışı ile yola devam ediyor. Ortadoğu’da fizibilite çalışmalarına devam eden şirket, burada lojistik merkezleri kuracak.

Ortadoğu’nun gelişime açık ğunu belirten Evrim Aras, “Bu konuda hedeflerimiz büyük. 7 kıtada en üst seviyede hizmet vermek istiyoruz. Gözümüzü İran, Kuveyt ve Katar’a çevirdik. Bu ülkeler lojistik açısından gelişime açık. Fizibilite çalışmaları yapıyoruz. Lojistik merkezleri kuracağız. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Babamın vefatının ardından tüm çalışanlar işlerine sahip çıktı”

Hedeflerin belirlendiğini de açıklayan Aras, “Görevi devralmamın ardından tüm Türkiye’yi gezerek ziyaretler yaptım. Bu güveni birlikte kazandık. Hedefleri net bir şekilde belirledik” şeklinde konuştu.