Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:07   Güncelleme : 13-11-2014 17:07

Konset, müşteri odaklılıkta zirvede

Konset Turizm, Konya Selçuk Üniversitesi’nde üniversite öğrencilerinin gelişimi ve eğitimine katkıda bulunmak amacıyla ‘Mezuniyet sonrası: İşin Aslı’ konulu seminer düzenledi.

Konset, müşteri odaklılıkta zirvede

Konset Turizm, Konya Selçuk Üniversitesi’nde üniversite öğrencilerinin gelişimi ve eğitimine katkıda bulunmak amacıyla ‘Mezuniyet sonrası: İşin Aslı’ konulu seminer düzenledi. Temsa Global TOGİ Proje Yöneticisi Ekrem Özcan’ın konuşmacı olarak katıldığı seminere, 700’e yakın üniversite öğrencisi katıldı.

Konya’nın önde gelen taşımacılık şirketi Konset Turizm, Temsa Global işbirliğiyle sürdürülen ‘Türkiye Otobüsçüleri Geliştirme ve İyileştirme (TOGİ) projesi’ kapsamında edindiği müşteri odaklı bakış açısını hayata geçirmeye devam ediyor.

Selçuk Üniversitesi Alâeddin Keykubat kampusu Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere öğrencilerin büyük bir ilgi gösterdi. Seminere konuşmacı olarak Temsa Global TOGİ Projesi Yöneticisi ve “İşin Aslı” kitabının yazarı Ekrem Özcan konuşmacı olarak katıldı.

Özcan, “Mezuniyet sonrası: İşin aslı” konusu altında öğrencilere mezuniyet sonrası bekleyen sorumluluklardan, karşılaşacakları zorluklar ve bu zorluklarla nasıl baş edebilecekleri konusunda bilgi aktardı.

ÖĞRENCİLERİN KİŞİSEL GELİŞİMİNE YARDIMCI OLUYOR

Selçuk Üniversitesi öğrencilerinden Mehtap Timuroğlu, Konset Turizm’in düzenlediği seminer ile ilgili memnuniyetini “Seminer, kişisel gelişimimiz için çok faydalıydı. Konset’in bizlerin gelişimi ve eğitimi için böyle güzel bir semineri organize etmesi, Konset’in bakış açısının diğer şirketlerden ne kadar farklı ve üstün ğunu gösteriyor. Semineri düzenleyen Konset yöneticilerine ve bizi kırmayıp seminerde bize değerli bilgileri aktaran Ekrem Bey’e çok teşekkürler” sözleriyle aktardı.

EN BÜYÜK KAZANÇ MEMNUNİYET

Altın Marka ödüllü Konset Turizm firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Dinekli konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “TOGİ projesi ekibinin danışmanlığında yürüttüğümüz çalışmaların özünde müşteri odaklı bakış açısı var. Bu anlayış tüm çalışanlarımıza da yansımış durumda ve hayatımızın vazgeçilmez parçası . Böyle bir semineri organize etmeye iten güç de bu müşteri odaklı anlayışımızdır. Bizleri yolculuklarında tercih eden öğrencilerimizin seminer sonrası memnun olmaları bizim için en büyük kazançtır” .

Temsa TOGİ Projesiyle taşımacılık sektörüne hizmet veren firmaların yolunu açıyor. Yolcu taşımacılığı yapan firmaların ve bireysel otobüsçülerin ihtiyaç duyduğu operasyon ve insan kaynağının gelişimine yönelik iyileştirilmesi ve geliştirilmesini sağlayan TOGİ ile sektörde hizmet çıtasının yükselmesi hedefleniyor.