Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:08   Güncelleme : 13-11-2014 17:08

Lojistik eğitimi emin ellerde

Milli Eğitim Bakanlığı, Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ve Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu arasında lojistik eğitimi alanında büyük işbirliğine gidilecek.

Lojistik eğitimi emin ellerde

Milli Eğitim Bakanlığı, Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ve Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu arasında lojistik eğitimi alanında büyük işbirliğine gidilecek. İşbirliği sonunda projeler geliştirilerek lojistik eğitiminin daha üst seviyelere çıkması amaçlanıyor.

Taraflar arasında 20 Mart 2009 günü imzalanacak protokolle, mesleki orta öğrenimde ve yükseköğrenimde lojistik ve tedarik zinciri yönetimi eğitiminin geliştirilmesine yönelik olarak olanakların ortak kullanımı hedefleniyor. Ortak eğitim programları ile projelerin geliştirilmesi ve yürütülmesi konularında işbirliği sağlanacak.

UND’den yapılan yazılı açıklamada işbirliği protokolü, MEB Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürü Muratbey Balta, MEB Ticaret ve Turizm Öğretimi Daire Başkanı Mehmet Afşaroğulları, UND Başkanı Tamer Dinçşahin ve Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Zafer Aslan’ın katılacağı törenle imzalanacağı belirtildi.