Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:08   Güncelleme : 13-11-2014 17:08

Ulusoy Lojistik İskandinav pazarında

Yeni yapılanma süreciyle birlikte adından sıkça söz ettirmeye başlayan Ulusoy Lojistik, Belçikalı Ziegler şirketiyle yaptığı ortaklığın ardından, Danimarka'da Neptun, İsveç'te ise MTS'yi acenta ağına dahil etti.

Ulusoy Lojistik İskandinav pazarında

Yeni yapılanma süreciyle birlikte adından sıkça söz ettirmeye başlayan Ulusoy Lojistik, Belçikalı Ziegler şirketiyle yaptığı ortaklığın ardından, Danimarka'da Neptun, İsveç'te ise MTS'yi acenta ağına dahil etti...

Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding'den yapılan açıklamada, yeni anlaşmalarla İskandinav pazarında önemli bir avantaj elde eden Ulusoy Lojistik'in, bu pazarda düzenli, kesintisiz hizmet ve fiyata endeksli rekabet konusunda daha güçlendiği belirtildi...

KRİZE RAĞMEN YATIRIM

Açıklamada şöyle denildi: "Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding, Türk lojistik sektörünün hak ettiği yerlere gelebilmesi için hayata geçirdiği yenilikçi projelerini, uluslararası alanda gerçekleştirdiği işbirlikleri ile devam ettiriyor. Global krizin ağırlığını en yoğun hissettirdiği dönemde, Avrupa lojistik sektörünün en büyük şirketlerinden Belçikalı Ziegler ile ortaklık kurduğunu açıklayan Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding’in grup şirketi Ulusoy Lojistik Danimarka’da Neptun ve İsveç’te MTS’i acenta ağına dahil etti..."

"ULUSOY'A GÜÇ KATTIK"

Ulusoy Lojistik Genel Müdür’ü Cem Kumuk, yapılan anlaşma ve İskandinav pazarında elde edilen avantaj ilgili olarak şunları söyledi: “Bir lar Avrupa’nın lokomotif ekonomileri ile sınırlı hizmet üretenler maalesef yeni dünya düzeninde katma değer yaratma ve verimli iş üretme olanağına sahip değiller. İskandinav ülkelerinde kurduğumuz bu stratejik ortaklıklarla hizmet çeşitliliğimizi zenginleştirmenin yanı sıra, Ulusoy markasının gücüne güç kattık. Bundan sonra İskandinav ülkeleri ile iş yapan Türk şirketleri için bu ülkeler çok daha yakın…”

NEPTUN VE MTS

1990 yılında Kopenhag’da kurulan Neptun Trasport, Danimarkayı Balkanlar, Ortadoğu, Doğu Avrupa ve Güneydoğu Avrupa ile buluşturan Avrupanın en önemli lojistik ağlarından biri. Kara, hava ve deniz taşımacılığının yanı sıra depolama, sigorta ve gümrük hizmetlerini sunan Neptun Trasport, rüzgar tribünleri gibi çok özel proje yüklerinin taşınması gibi niş hizmetlerde veriyor. Balkan ülkelerinde uzmanlaşmış MTS Transport ise, düzenli seferler ve seçkin müşteri portföyü ile Malmö üzerinden İsveç ile Türkiye arasında köprü kuruyor.