Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:11   Güncelleme : 13-11-2014 17:11

50 firmada kaptanlara özel indirim

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe kaptanların kişisel gelişimleri için sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Temsa, bir ilke dana imza attı.

50 firmada kaptanlara özel indirim

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe kaptanların kişisel gelişimleri için sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Temsa, bir ilke dana imza attı. Kaptanlar Kulübü’ne üye 2 bin 100 üye kaptan için 50 firmayla anlaşan Temsa, yüzde 50’lere varan indirim sağladı.

Temsa Kaptanlar Kulübü, üye kaptanlarına hayatın her alanında kazandırmaya devam ediyor. Kaptanların sosyal hayatlarını zenginleştirmek, kendilerine özel indirim, kampanya ve fırsatlardan yararlandırmak amacıyla birçok firmanın desteğini alan kulüp, 50’ye ulaşan anlaşmalı firmasıyla üye kaptanlarına sağlıktan giyime, eğitimden gıdaya tüm alışverişlerinde yüzde 50’lere varan indirim avantajı sağladı.

İNDİRİMLERİ KAPTANLAR BELİRLEDİ

Kulübün resmi web sitesinde “kulüp kartınızla en çok hangi firmalardan indirim almak istersiniz?” adı altında anket düzenledi. Ankete katılan 712 kaptanın yüzde 43’ü gıda sektörüne oy verirken, yüzde 26’sı giyim, yüzde 11’i sağlık, yüzde 8’i elektronik, yüzde 6’si yedek parça ve geriye kalan yüzde 6’lık bölümü de servis sektörünü oyladı.

Anket sonuçlarından yola çıkan Kaptanlar Kulübü yetkilileri, anlaşmalı firmaları tespit ederek firma sayısını 50’ye çıkarttı.

Temsa Kaptanlar Kulübü Koordinatörü Ekrem Özcan, Kaptanlar Kulübü’nün anlaşmalı firma sayısının her geçen gün arttığını, kaptan şoförlerin ihtiyaçlarına en uygun firmalarla anlaşma yapmak için görüşmeleri sürdürdüklerini belirtti.

Özcan, “Temsa Kaptanlar Kulübü olarak aracın model ve markasına bakmazsızın üye olan tüm kaptanlarımızın bu imkânlardan faydalanması için çalışmaktayız. Anlaşmalı firmalarımızın da 2000’in üzerinde üyesi bulunan, sektörümüzün kıymetli emektarlarından oluşan kulübümüze ve üyelerine olan ilgisi de muazzam” diye konuştu.

Kulübün anlaşma yaptığı 50 firma ise şöyle: