Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:12   Güncelleme : 13-11-2014 17:12

Tören Gıda dev yatırım yaptı

Gıda sektörünün önde gelen firmalarından Tören Gıda, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.

Tören Gıda dev yatırım yaptı

Gıda sektörünün önde gelen firmalarından Tören Gıda, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’den anlaşmasını yaptığı 100 adet TGA19.430 çekiciden 19’unu teslim aldı. 81 adet çekici ise yıl sonuna kadar firmaya teslim edilecek.

Tören Gıda, yaptığı atılımlarla büyümeye devam ederken, kendi ürettiği ürünlerin dağıtımını gerçekleştirdiği filosunu da zenginleştirmeyi sürdürüyor. MAN ile karlı bir işbirliği yürüten firma, geçtiğimiz günlerde yeni araçlarını filosuna dahil ederek lojistik ağını da güçlendirdi.

Tören Gıda firma sahibi Mahmut Tören, 19 adet TGA 19.430 çekiciyi MAN Türkiye fabrikasında düzenlenen törenle MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara, Kamyon Satış Yöneticisi Çağatay Kepek ve Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Özer Algedik’ten teslim aldı.

Kendi mallarını teslim ederken en ekonomik ve en güvenilir araçları seçtiklerini belirten Mahmut Tören, MAN araçlarından son derece memnun klarını, MAN’ın beklentilerini eksiksiz karşıladğını bu nedenle yatırımlarında yollarına MAN ile devam ettiklerini söylediler.

Bu yıl 100 adet araç almayı planladıklarını söyleyen Tören, ilk 19 adet araçlarını teslim aldıklarını, amaçlarının filolarını yenilemek ve genişletmek ğunu sözlerine eklediler.