Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:13   Güncelleme : 13-11-2014 17:13

Tırsan’dan dev organizasyon

Tırsan’ın geleneksel iftar yemeği, 3.

Tırsan’dan dev organizasyon

Tırsan’ın geleneksel iftar yemeği, 3. Eylül 2009 Perşembe günü gerçekleşecek. Hilton İstanbul Otel’inde düzenlenen yemeğe, DAF/Tırsan’ın tüm müşterilerinin davet edildiği öğrenildi.

Geniş katılımın beklendiği iftar yemeğine ayrıca DAF Yönetim Kurulu Üyesi Ron Bonsen ve 1 Eylül 2009 tarihinden itibaren Tırsan CEO’su olarak görevine başlayacak Ö. Faruk Tezcan’da katılacak.

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Geleneksel iftar yemeğimizde bu yıl birden fazla sürprizlerimiz var. Tüm müşterilerimiz ile bir araya geleceğiz. Arkadaşlarımız geniş bir katılım, dev bir organizasyon olması için var gücüyle çalışıyor” .

Yeni model çekiciler ile treylerin de sergileneceği etkinlikte DAF Trucks N.V. ile distribütörlük anlaşmasının da yenileceği öğrenildi. 1995 Nisan ayında DAF Trucks N.V. ile distribütörlük anlaşması yapan Tırsan, “DAF Trucks N.V.” firmasının Türkiye’deki münhasır distribütörlüğünü almıştı. O tarihten itibaren İstanbul Samandıra’da yerleşik olan DAF Trucks N.V. Türkiye distribütörü Tırsan, bugün Türkiye geneline yayılmış satış ve servis ağıyla ağır ticari araç sektörünün en fazla tercih edilen markaları arasında. DAF ile her geçen gün hedeflerini büyüten Tırsan, treyler sektöründe de liderliğini koruyor.