Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:14   Güncelleme : 13-11-2014 17:14

Darty 7/14 hizmet veriyor

Türkiye’ye getirdiği “Güven Sözleşmesi” kavramı ile bir ilke imza atan Darty, satış öncesinde olduğu gibi satış sonrasında da müşterilerinin yanında olmayı bir gelenek haline getiriyor.

Darty 7/14 hizmet veriyor

Türkiye’ye getirdiği “Güven Sözleşmesi” kavramı ile bir ilke imza atan Darty, satış öncesinde ğu gibi satış sonrasında da müşterilerinin yanında olmayı bir gelenek haline getiriyor. 28 araçlık servis filosuna sahip Darty, lojistik hizmetlerini de başarıyla veriyor.

Satış sonrası hizmetlerle ilgili bilgi veren Darty Türkiye mağazalarının CEO’su Nedim Esgin, “Bugün elektronik perakende sektörüne baktığımız kendi araç filosuyla müşterinin ayağına giden başka bir firma bulunmuyor. Güven Sözleşmesi’nde ğu gibi bu hizmet de sadece Darty’de yer alıyor. Araçlarımız her gün İstanbul, Ankara, İzmir ve İzmit’te 7 gün sabah 10’dan akşam 24’e kadar yüzlerce eve hizmet götürüyor. Yaptığımız hesaplamalara göre araçlarımız ayda 100 bin kilometreyi aşan bir yol yapıyor yani başka bir ifadeyle her ay dünyayı üç kez dolaşıyorlar” .

Güven sözleşmesi çerçevesinde hizmet veren Darty, Türkiye genelindeki 13 mağazasında küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 200 kategoride 350’den fazla markaya ait 6000’den fazla ürün sunuyor.