Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:14   Güncelleme : 13-11-2014 17:14

Alışan Lojistik yeni tesisini açtı

Alışan Lojistik, Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde kurulu bulunan Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde 11 bin palet kapasiteli yeni bir lojistik merkezini hizmete açtı.

Alışan Lojistik yeni tesisini açtı

Alışan Lojistik, Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde kurulu bulunan Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde 11 bin palet kapasiteli yeni bir lojistik merkezini hizmete açtı.

7 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip lojistik merkezi 11 bin adet paletlik bir depolama kapasitesine sahip. Alışan Lojistik'in yine aynı organize sanayi bölgesinde 17 bin 500 metrekarelik kapalı alana ve 25 bin adet paletlik depolama kapasitesine sahip bir başka lojistik merkezi daha bulunuyor.

5'er katlı 3 ayrı bina şeklinde 7 milyon 500 bin dolar maliyetle yapımı lanan lojistik merkezinde, yanıcı, zararlı ve ısı kontrollü hammaddeler depolanıyor.

Tesisin açılışını Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alışan, Kocaeli Valisi Gökhan Sözer ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile beraberindeki heyet birlikte gerçekleştirdi.

Açılış töreninde konuşan Alışan Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alışan, Türkiye’nin artık büyük değil nitelikli yatırımlara ihtiyacı ğunu kaydederek "İşte biz nitelikle yatırımlar yapıyoruz. Burası da Avrupa’nın en büyük ve en kaliteli lojistik tesisi" diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise sanayicilerden Gebze’yi kucaklamalarını istedi. Büyükşehir Belediyesi olarak yapılacak çalışmalarda sanayicilerin yanında olacaklarını kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, "Bizler hep sizin yanında olacağız. Sizde Gebze’nin yanında olun. Gebze’yi yavrunuz gibi kucaklatın. Gebze’de ikamet edin, villanızı da Gebze’ye yapın" .

Konuşmaların ardından tesisin açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Ertuğrul Alışan, Gökhan Sözer, İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyet birlikte lojistik merkezini gezerek ilgililerden bilgi aldı.