Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:14   Güncelleme : 13-11-2014 17:14

Bireysel otobüsçünün kalitesi belli

Kontur Turizm, müşterilerine kaliteli seyahat hizmeti vermek için yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Bireysel otobüsçünün kalitesi belli

Kontur Turizm, müşterilerine kaliteli seyahat hizmeti vermek için yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firmanın bireysel otobüs işletmecisi Musa Akın, yeni aldığı Mercedes-Benz 2010 model Travego 15 SHD otobüs ile hizmet kalitesini arttırdı.

Bireysel otobüsçü Musa Akın, bölgelerinde lider firma klarını, hem firma hem de bireysel bazda yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

ANINDA MÜDEHALE

Akın, şöyle konuştu: “Bölgemizde lider firmayız ve bu liderliğimizi de korumak için hem firma bazında hem de bireysel otobüsçü bazında yatırımlara devam ediyoruz. Her otobüsçünün kalbinde bir yıldız vardır. Bende bunun bilincinde olarak tercihimi Mercedes’ten yana yaptım. Sonra satış sonrası hizmetlerde de bizi asla yalnız bırakmıyorlar. Yolda kaldığımız çok rahatlıkla Mercedes yöneticilerine cepten ulaşıyoruz ve bize anında müdahale ediyorlar.”

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından Kontur Turizm bireysel otobüs işletmecilerinden Musa Akın’a satışı yapılan bir adet 2010 model Travego 15 SHD otobüs, pazarlama merkezinde teslim edildi.

Teslimatta Musa Akın ve oğlu Osman Akın ile araç personeli Murat Göğebakan ve İsmail Allahverdi’nin yanı sıra Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban hazır bulundu.

Yeni otobüsün anahtarını Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, “kazasız, belasız bol kazançlı günler” temennisinde bulunarak Osman Akın’a teslim etti.