Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:14   Güncelleme : 13-11-2014 17:14

Ulusoy ve Volvo yetkilileri İETT’yi ziyaret etti

Ulusoy ve Volvo firmasının üst düzey yetkilileri, İETT’yi ziyaret ederek şehir içi toplu ulaşımda kullanılan araçlarını tanıttı.

Ulusoy ve Volvo yetkilileri İETT’yi ziyaret etti

Ulusoy ve Volvo firmasının üst düzey yetkilileri, İETT’yi ziyaret ederek şehir içi toplu ulaşımda kullanılan araçlarını tanıttı. Firma yetkilileri, araç tanıtımını fotoğraflı sunu eşliğinde gerçekleştirdi.

İETT’nin Tünel’deki genel müdürlük binası Metrohan da yapılan toplantıya Genel Müdür Dr. Hayri Baraçlı, Genel Müdür Yardımcıları Ali Rıza Kiremitci ve Mümin Kahveci ile Araç Bakım Onarım Daire Başkan Yardımcısı Avni Dursun katıldı. Toplantıya Ulusoy’dan ise Ulusoy Otomotiv AŞ Genel Müdürü M. Ali Ulusoy, Ulusoy Turizm Genel Müdürü Mustafa Yıldırım ile Volvo firmasının Genel Müdürü Ulf Magnusson, Ortadoğu Bölge Müdürü Hamid Kazemi ve Ortadoğu ve Afrika CIS Direktörü Jan Vandooren katıldı.

Her iki firmanın temsilcileri şehir içi ulaşımda kullanılan ve kendi üretimleri olan otobüsleri ayrıntılı olarak İETT’ye anlattı. Genel Müdür Dr. Hayri Baraçlı, bilgilendirme toplantısının İETT için yararlı ğunu söyledi.