Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:14   Güncelleme : 13-11-2014 17:14

Bosch, sanayiyi geliştiriyor

Bosch, “Yan Sanayi Takdir ve Paylaşım Günü”nü bu yıl da tekrarladı.

Bosch, sanayiyi geliştiriyor



Bosch, “Yan Sanayi Takdir ve Paylaşım Günü”nü bu yıl da tekrarladı. Etkinliğe, Bosch’un faaliyet gösterdiği alanlardan biri olan dizel enjeksiyon sistemleri işkolunda Türkiye'den direkt parça satın alımı yaptığı 26 yan sanayi kuruluşu katıldı
.

Bursa’da gerçekleştirilen törende kalite, fiyat ve sevkıyat alanlarında yapılan değerlendirmeler sonucunda verilen "En İyi Yerli Yan Sanayi Ödülü" bu yıl Doğu Pres Otomotiv ve Teknik Sanayi Ticaret A.Ş’nin . Çevre konusunda en iyi gelişim gösteren yan sanayiye yönelik olarak verilen “Çevre Ödülü”nü ise bu yıl “İlksan Otomotiv Makine ve Yan Sanayi Ticaret Ltd. Şti.” aldı. Son olarak, yalın üretim konusundaki uygulamaları en iyi olan firmaya verilen “Yalın Üretim İyi Uygulama Ödülü” ise bu yıl “Cengiz Makine Sananayi ve Ticaret A.Ş.”ye gitti.

Yan sanayi gelişimini desteklemek için çeşitli faaliyetler hayata geçiren Bosch, 2008'de EFQM ödülünü alırken beraberinde “Tedarikçi Özel Gelişim Ödülü”de aldı. Bosch yan sanayilerini, verdiği eğitimlerle, bilgi paylaşımı yapılan açık kapı günleriyle, ürün geliştirmede aktif katılım faaliyetleriyle (Simultaneous Engineering) ve tercih edilen yan sanayi kategorisine yükseltme amaçlı yan sanayi gelişim programlarıyla sürekli destekliyor.