Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:15   Güncelleme : 13-11-2014 17:15

Aras Kargo filosunu BMC ile güçlendirdi

Müşterilerine daha hızlı çözümler sunmak için yatırımlarına aralıksız devam eden Aras Kargo, araç filosunu BMC ile güçlendirdi.

Aras Kargo filosunu BMC ile güçlendirdi

Müşterilerine daha hızlı çözümler sunmak için yatırımlarına aralıksız devam eden Aras Kargo, araç filosunu BMC ile güçlendirdi. Firma, BMC’den 2 adet PRO 1142 çekici, 1 adet Megastar 360 panelvan, 1 adet Megastar 400 panelvan aracı törenle teslim aldı.

BMC Tekirdağ Yetkili Satıcısı Başol Otomotiv tarafından Aras Kargo’ya satışı yapılan araçlar, firmanın Hadımköy tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Teslimat törenine Aras Kargo Ulaştırma ve Operasyon Müdürü M. Serkan Karaköse ve Hadımköy Bölge Müdürü Alpay Maden katılırken, BMC İstanbul Bölge Müdürü Erdal Eroğlu, BMC Tekirdağ Yetkili Satıcısı Başol Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başol ile Satış Sorumlusu Mesut Damar’da hazır bulundu.

Törende BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Erdal Eroğlu tarafından Aras Kargo Ulaştırma ve Operasyon Müdürü M. Serkan Karaköse'ye günün anısına plaket verildi.

BMC HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Aras Kargo Ulaştırma ve Operasyon Müdürü Serkan Karaköse, BMC’yi tercih etmelerinin nedenini şöyle açıkladı:

“Her şeyden önemlisi BMC; gurur duyduğumuz milli markamızdır. 45 yıldır Türk otomotiv sektörünün gelişmesine katkı sağlayan BMC, yüzde 100 yerli üretimiyle göğsümüzü kabartıyor. Ayrıca satış ve satış sonrası hizmet ağı da çok güçlü. Sattıkları araçların sonuna kadar arkasında duruyorlar. Bu araçlar sayesinde işletme giderlerimiz de düşük. Biz BMC’yi çözüm ortağımız olarak görüyoruz ve iş birliğimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek.”

UYGUN FİYAT, KALİTELİ ÜRÜN = BMC

Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını dile getiren BMC İstanbul Bölge Müdürü Erdal Eroğlu, “BMC, ticari araç sektöründe 45 yıllık başarılı bir geçmişe sahiptir. Yaygın yedek parça ve servis ağı ile bu başarısını pekiştirerek müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan öncü bir kuruluşuz. Rekabetin çok yoğun şekilde yaşandığı günümüzde uygun fiyatlı, kaliteli ürünler ile daima müşterilerimizin yanında yer aldık ve almaya da devam edeceğiz” .