Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:17   Güncelleme : 13-11-2014 17:17

Ulusoy bir adet Novo aldı

Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, bir adet Isuzu Novo Lux aldı.

Ulusoy bir adet Novo aldı



Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, bir adet Isuzu Novo Lux aldı. Ulusoy, deneme amaçlı aldığı yeni aracı Trabzon-Hopa hattında servise vereceğini ve olumlu sonuç alması durumunda bölgede çalışan farklı markalardaki 30 aracı Isuzu ile yenileyeceğini söyledi
.

Isuzu bayii Çelik Dizel Otomotiv tarafından Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu’na satışı yapılan bir adet Novo Lux, Grubun İkitelli tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Teslimat törenin de Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, Hülya Ulusoy, TTDER Başkanı Sümer Yığcı, Minitur’un sahibi Mehmet Öksüz, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ile Isuzu yetkilileri ve satışı gerçekleştiren Çelik Dizel Otomotiv’den Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik hazır bulundu.

Sektörün duayeni ve Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, Isuzu Novo’yu tercih etme nedenini şöyle açıkladı: “Novo’yu niye tercih ettim? Bu vasıtanın imalat aşamasında kızı görmeye gittim. Evliliklerde şimdi kızı alıp İstanbul’dan Karadeniz’e, Karadeniz’den alıp İstanbul’a, Avrupa’ya kadar getirebiliyorsun. Bizim Trabzon bölgesinde Hopa hattımız var. Gümüşhane, Giresun hattımız var. Bu 200 km olan hatlar için. Dedik ki bu kız bizim bölgeye hizmet eder. Boyu bosu yerinde. Bizim insanımızda bunu tanırsa biner gezer. Rahat eder, gider. O vesile ile patrona m ki ‘ben bir tane alayım. Servise koyayım evvela Hopa hattında.’ Ve siparişini verdiğimiz bu vasıtayı bugün teslim aldık.”

Ulusoy’a teslimatı yapılan Isuzu Novo’nun deposunda değişiklik yapıldığını da belirten Ali Osman Ulusoy, “Bizim bölgemizin bir sıkıntısı var. Fatih Tamay’dan özellikle rica ettim. Vasıtalarımız Batum’a geçiyor. 80 lt. depo bize yetmiyor. Depomuzu biraz büyütün k. Sağ olsun depomuzu büyüttü. O vesile ile bu kıza talip k. O bölgede şuanda 30 tane çalışan vasıta var. Bu vasıtadan olumlu sonuç almamız durumunda onların hepsini değiştireceğim. İnanıyorum ki içerisinde bu rakam artacak. Arttığı patrona müracaat ettiğimiz de o bizi kırmayacak. Sayın dostum bu sengmentte Türkiye’de ve ihracatta başarılı” .