Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:18   Güncelleme : 13-11-2014 17:18

Doruk Düzcelilerin hizmetinde

Otokar, 18 adet Doruk 190 LE model otobüslerini Düzce Belediyesi’ne teslimatını düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Doruk Düzcelilerin hizmetinde

Otokar, 18 adet Doruk 190 LE model otobüslerini Düzce Belediyesi’ne teslimatını düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Belediye Meydanı’nda düzenlenen törenle teslim alınan otobüsler seferlerine başladı.

Teslimat törenine Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Demirel, Zabıta Müdürü Akmet Akçay, Düzce Şehiriçi Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı İsa Üçüncüoğlu ve Düzceli vatandaşlar katıldı. Törende Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ve Otokar yetkilileri de hazır bulundu.

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Doruk 190LE’nin modern ve çağdaş özellikleriyle Düzce halkına hizmet vermeye başlamasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

Akgül, “Adapazarı Arifiye’deki fabrikamızda Türk mühendisleri ve tasarımcıları tarafından ülkemizin yol şartlarına en uygun şekilde üretilen Doruk 190 LE otobüslerimiz Düzcelilere en çağdaş ve modern taşımcılık hizmeti verecek. Avrupa standartlarında üretilen ve yolcularımızın tüm konfor şartları düşünülerek yapılan otobüslerimizde Düzceliler de Avrupalılar gibi seyahat edecek. Bu hizmeti ve konforu Düzceli hemşerilerimize sunmaktan dolayı Otokar olarak gurur duyuyoruz. Avrupalı nasıl kaliteli otobüse biniyorsa biz de aynı kalitede otobüslere bineceğiz. Düzce halkının Avrupalıdan hiçbir farkı yok. Otobüslerimiz Düzce’ye hayırlı olsun” .