Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:18   Güncelleme : 13-11-2014 17:18

KITA yine bir ilke imza attı

Ağır yük taşımacılığı ve proje yüklemeleri konusunda Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden biri olan Kıta Ulaştırma Hizmetleri, perakende lojistiği hizmeti de veriyor.

KITA yine bir ilke imza attı

Ağır yük taşımacılığı ve proje yüklemeleri konusunda Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden biri olan Kıta Ulaştırma Hizmetleri, perakende lojistiği hizmeti de veriyor. Bünyesinde barındırdığı hava kargo hizmeti ile başta cep telefonu olmak üzere iletişim cihazları ve yan ürünlerini dünyanın çeşitli noktalarından Türkiye’ye taşıyor.

Ayda 100 bin adet cep telefonu, 75 bin adet 3G telefonlarında kullanılan internet bağlantı USB’lerini elleçleyen firma, bu tür değerli ürünlerin muhafazasını özel bir depoda gerçekleştiriyor.

Darbe ve hareket sensörlü alarmdan her noktayı gören güvenlik kameralarına lazerden çok kilitli sistemlere kadar her türlü güvenlik önlemi Kıta Ulaştırma’nın deposunda mevcut.

Depodan yapılan sevkıyatlarda özel sac kapalı kasa araçlarla ve mal bedeli nedeni ile ek sigortalı araçlarla taşıma gerçekleştirdiklerini kaydeden Kıta Ulaştırma Hizmetleri Genel Müdürü Emre Eldener, artırılmış bir güvenlik önlemi olarak tüm araçların depodan çıkarken mühürlendiğini söyledi. Bu deponun, Halkalı Gümrüğüne bağlı en güvenli depo ğunu vurgulayan Emre Eldener, Uzak Doğu ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden hava yolu ile gelen malların, KITA’ya ait kapalı kasa araçlar ile sahiplerine kapıdan kapıya teslim edildiği bilgisini de verdi.