Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:18   Güncelleme : 13-11-2014 17:18

Mercedes’te eğitimler devam ediyor

Mercedes Benz Türk AŞ.

Mercedes’te eğitimler devam ediyor

Mercedes Benz Türk AŞ., Kamyon Satış ve Pazarlama Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen “Kamyon Üstyapı Faaliyetleri” bünyesinde üstyapıcılara yönelik “Üstyapı Talimatlarına Uyumlu Ekipman Montajı” eğitimleri sürüyor.

Mercedes, eğitimlerle kamyonlarda ekipman montajı hatalarının önlenmesini, üstyapıcıların teknik yenilikler hakkında bilgilendirilmelerini ve en önemlisi müşteri memnuniyetinin artmasını amaçlıyor.

Mercedes-Benz onaylı üstyapıcı sürecine dahil olan üstyapıcılar ve Mercedes-Benz Türk kamu projelerinde üstyapı tedarik eden firmalardan gelen katılımcılar, 1,5 gün süren eğitimlerin sonunda düzenlenen fabrika gezi ile Mercedes-Benz kamyonlarının kalite ve üretim standartları kapsamında, Kalite Güvence Merkezi Laboratuarları’nda tork kullanımı, kaynak, boya uygulamaları ve kontrolleri konularında ilgili teknik personeller tarafından detaylı bilgi alıyor.

2004’ den beri uygulanan üstyapıcı eğitimlerinden toplam 259 firmadan 309 personel faydalanırken, 2009 yılında 45 üstyapıcı şirketin 57 personeli eğitimlere katıldı. Pratik uygulama ağırlıklı olan eğitim konsepti, 2006 yılında Daimler AG tarafından diğer Avrupa ülkelerinde “Örnek Uygulama” olarak tanıtılıp tavsiye edildi.

Mercedes-Benz Türk önümüzdeki yıllarda da otomotiv sektörünün ayrılmaz parçasını teşkil eden üstyapı firmalarına verdiği eğitimlere devam ederek sektöre katkılarını sürdürecek.