Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:18   Güncelleme : 13-11-2014 17:18

Has, İzmir’de gövde gösterisi yaptı

Turizm sektörüne yönelik tüm model ve yenilikleri ile 10-13 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Travel Turkey İzmir Fuarı’na 192 metrelik standı ile katılan Has Otomotiv, turizmcilerin ilgi odağı oldu.

Has, İzmir’de gövde gösterisi yaptı

Turizm sektörüne yönelik tüm model ve yenilikleri ile 10-13 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Travel Turkey İzmir Fuarı’na 192 metrelik standı ile katılan Has Otomotiv, turizmcilerin ilgi odağı .

Mercedes-Benz çatısı altındaki tüm markaların otomobil, otobüs, kamyon, ve hafif ticari araç modellerini, Türkiye’nin birçok noktasında tüketicisi ile buluşturan Has Otomotiv; bu yıl bir kez daha Travel Turkey Fuarı’na katıldı.

İstanbul Avcılar, İSTOÇ ve Maslak, İzmir Bayraklı ve Işıkkent, Balıkesir’de ise Susurluk şubeleri ile geniş bir alanda hizmet veren Has Otomotiv; her yıl artan yabancı katılımcı ve satın almacılar ile Türk turizmciler için daha fazla iş fırsatı yaratan fuarda ziyaretçilerine, Mercedes-Benz’in turizm ve taşımacılık sektörüne yönelik 2010 modelleri ve kampanyaları ile ilgili bilgiler sunuyor. Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer’de fuar standını ziyaret etti ve ziyaretçilerle sohbet etti. Fuarda Has Otomotiv, Travego otobüslerin yanı sıra Sprinter, Vito ürünlerini ve otomobilleri sergiledi. 

17 ÜLKEDEN KATILIMCI 

İZFAŞ, Hannover-Messe International ve TÜRSAB işbirliğiyle organize edilen fuarın bu yıl 17 ülkeden 430 katılımcısı bulunuyor. 13 Aralık tarihine kadar gezilebilecek fuarda ABD, Almanya, Azerbaycan, Brezilya, Bosna Hersek, Ermenistan, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, İngiltere, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Slovakya, Suriye, Tayland, Tunus ve Yunanistan katılımcı olarak yer aldı.

Fuara 13 ülkeden de satın alma heyeti gelecek. Onur konukları Denizli ve Saraybosna Kantonu (Bosna Hersek) olurken; Travel Turkey İzmir’e yaklaşık 140 uluslararası turizm satın almacısı özel konuk statüsüyle geldi. 2008 yılında düzenlenen fuara 324 firma katılmış, dört gün süreyle gerçekleşen organizasyonu 34 ülkeden 12.534 kişi ziyaret etmişti.