Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:18   Güncelleme : 13-11-2014 17:18

Mercedes, TAV ile ortak projeye imza attı

Mercedes-Benz Türk, TAV İşletme Hizmetleri ile ortak bir projeye imza atarak, İstanbul Atatürk Havalimanı yolcularının kullanıma yönelik 1 adet Viano V 535 2.

Mercedes, TAV ile ortak projeye imza attı

Mercedes-Benz Türk, TAV İşletme Hizmetleri ile ortak bir projeye imza atarak, İstanbul Atatürk Havalimanı yolcularının kullanıma yönelik 1 adet Viano V 535 2.2. CDI ’ı TAV’a teslim etti. Viano V 335 2.2. CDI’ ı ise bu ay içinde teslim edecek.

Kişiye özel hizmetler bütünü olan ve yolcuların seyahatleri süresince havalimanı içinde ve dışında, atacakları her adımı kolaylaştırmayı amaçlayan “primeclass” CIP Servis hizmetini, havayolu veya uçuş sınıfı ayrımı gözetmeksizin arzu eden herkes kullanabilecek.

Konforuna düşkün, stressiz seyahat etmek isteyen ve la yarışan yolcular için düşünülen “primeclass” CIP Servis, fark yaratan hizmetleri sayesinde kazandırıyor. Primeclass ayrıca tüm uçuş işlemlerini kolaylaştırarak uçuş öncesi ve sonrasında yaşanan heyecanı, stresi yok ediyor ve ilave aksesuar donanımlı Mercedes-Benz Viano V 535 2.2 CDI ile sehiriçi transferlerde en üst düzeyde konforu da ekliyor.

5+1 kişilik koltuk kapasitesi ve eşsiz iç tasarımıyla konfordan ödün vermeyen ve sektörün en beğenilen modeli olarak kendini kanıtlayan araçlar, bundan böyle “primeclass” CIP Servis hizmetleri kapsamında şehiriçi transferlerde ve apronda kullanılacak. Yılda yaklaşık 3.000 adet transfer gerçekleştiren “primeclass” hizmeti çerçevesinde, Mercedes-Benz Viano V 335 2.2 CDI, apronda, uçağa binmeden önce veya uçaktan indikten sonra tüm konforuyla yolcuların emrinde olacak.