Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:18   Güncelleme : 13-11-2014 17:18

Bayram Albayrak, Yeni Safir’e tam not verdi

Albayrak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Albayrak, Temsa Global’in tamamen yenileyerek geliştirdiği Yeni Safir’e tam not verdi.

Bayram Albayrak, Yeni Safir’e tam not verdi

Albayrak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Albayrak, Temsa Global’in en yenileyerek geliştirdiği Yeni Safir’e tam not verdi. Bayram Albayrak, “Yeni Safir’i yakından inceledim. Teknoloji harikası bu araç yakında filomuzda yerini alacak” .

Temsa ile uzun yıllardır işbirliği içinde klarını belirten Bayram Albayrak, “Grubumuz; inşaat, müteahhitlik, medya, traktör ve motor üretimi, liman işletmeciliği, kâğıt fabrikası, tekstil, temizlik, toplu taşıma ve sosyal hizmetler alanında faaliyet göstermektedir. Temsa ile işbirliğimiz uzun yıllara dayanmakta ve iş makilerimizin büyük bir bölümü Mitsubishi markadır. Yine aynı şekilde Temsa tarafından üretilen Prestij araçlarda filomuzda yer almaktadır. Yeni Safir’in tanıtımları kapsamında Temsa Bayii Brey Otomotiv yöneticilerinin davetlisi olarak otogara geldim. Hayatım boyunca 2 defa Büyük İstanbul Otogarı’na geldim ve bunun biride Yeni Safiri yakından görmek için” .

PARAMIZ TÜRKİYE’DE KALACAK

Temsa Global ile gurur duyduğunu ifade eden Albayrak, “Yeni Safir’i inceledim ve Temsa ile ne kadar gurur duysak azdır. Şimdi bir örnekle bu gururumu açıklayayım: Yağmur yağıyor. Yağmur suları sokakta kendine bir ark buluyor ve mahalleden geçip dereye dökülüyor. Deredeki bu yağmur suları ırmaklara ulaşıyor. Irmaklardan da denize dökülüyor. Bu otobüsle birlikte paramız ülkemizde kalacak, ülke ekonomimiz güçlenecek. Sokaktaki yağmur suları misali ben bu otobüsleri alıp, filoma katacağım. Diğer firma sahipleri de benim gibi düşündüğünde sokaktan denize ulaşan yağmur suyu misali paramız katlanarak ülkemizde kalacak” diye konuştu.

ÇEVRECİ ARAÇ

Araç bakım aralığının 40 bin Km’de bir yapılmasının işletme maliyetlerine büyük bir katkı sağlayacağına değinen Bayram Albayrak, “Euro 4 normlarına uygun üretilen Yeni Safir, dış görünümüyle de dikkat çekiyor. DAF motora sahip ve çevreci bir araç. Sonra motor 12900 cc hacime ve 410 hp güce sahip. Tork ise 2000 nm. Edindiğim bilgiye göre virajlarda da üstün manevra kabiliyeti olan Yeni Safir, mükemmel yol tutuşu ile de konfordan ödün vermiyor. 50 koltuklu 12,2 metre ve 54 koltuklu 13 metrelik Yeni Safir, 2 akslı olması nedeniyle de bizlere kar sağlayacak. Çünkü bakım aralığı 40 bin Km’ye çıkartılmış. Yapacağımız anlaşmalar çerçevesinde büyük bir filo alımı yapacağız” şeklinde konuştu.