Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:19   Güncelleme : 13-11-2014 17:19

Kıta geleceğe yatırım yaptı

Kapıdan kapıya gerçekleştirdiği ağır yük taşımacılığı ve proje yüklemeleri konusunda Türkiye’nin lider lojistik şirketlerinden biri olan Kıta Ulaştırma Hizmetleri, lojistik sektörünün geleceğine tam destek veriyor.

Kıta geleceğe yatırım yaptı

Kapıdan kapıya gerçekleştirdiği ağır yük taşımacılığı ve proje yüklemeleri konusunda Türkiye’nin lider lojistik şirketlerinden biri olan Kıta Ulaştırma Hizmetleri, lojistik sektörünün geleceğine tam destek veriyor. Firma, İzmir 9 Eylül Üniversitesi Denizcilik Yüksek Okulu’ndan 10 öğrenciye düzenli olarak burs vermeye başladı.

Okul yönetimi ve Kıta yetkilileri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 23 öğrenci arasından seçilen 10 başarılı genç, mezun olana kadar her ay belli bir meblağda burs alacak. Okul tarafından düzenli olarak KITA’ya, öğrencilerin durumu ile ilgili raporlar gönderilecek. Sınıfta kalan, okulu bırakan ya da disiplin suçu alan öğrencilerin bursu iptal edilebilecek.

Birçok sektörde ğu gibi lojistik sektöründe de kalifiye eleman sıkıntısı çekildiğine dikkat çeken Kıta Ulaştırma A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ataman, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; önümüzdeki yıllarda burs alan öğrenci sayısını artırarak lojistik sektörünü hak ettiği seviyelere çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.