Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:19   Güncelleme : 13-11-2014 17:19

Yeni Safir’in teslimatları Ocak’ta

Temsa Global, tamamen yenileyerek “Otobüse çalışma devri bitti! Otobüs sana çalışsın” sloganıyla pazara sunduğu Yeni Safir’in tanıtım çalışmaları devam ediyor.

Yeni Safir’in teslimatları Ocak’ta

Temsa Global, en yenileyerek “Otobüse çalışma devri bitti! Otobüs sana çalışsın” sloganıyla pazara sunduğu Yeni Safir’in tanıtım çalışmaları devam ediyor. Temsa yetkilileri Yeni Safir’i başkent Ankara’nın yanı sıra İzmir, Balıkesir, Manisa ve Aydın otogarında sektör temsilcileriyle buluşturdu.

Güçlü görsel kimliği ve tasarımıyla dikkat çeken Yeni Safir, işletme maliyetinin düşük olması, ekonomik yakıt tüketimi, yeni tasarımı ve yüksek konforuyla şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörü yetkililerinden tam not aldı. Teknik özellikleriyle kaptanların, konfor ve rahatlığıyla da yolcuların beğenisini kazanan Yeni Safir, ekonomik işletim maliyetiyle de otobüs firmalarından da yoğun talep görüyor. Yeni siparişlerin teslimatı Ocak ayından itibaren yapılmaya başlanacak.

YAKIT TÜKETİMİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Önden arkaya uzanan, keskin hatları, dengeli duruşu ve sert bakışları ile güçlü görsel kimliğini ortaya koyan Temsa Yeni Safir, bu güvenini performansı ile yola da yansıtıyor. Boyutları büyüyen ve son teknolojiye göre geliştirilen Temsa Yeni Safir'de değişik koltuklandırma opsiyonları bulunuyor.

12,2 metrelik Temsa Yeni Safir’de standart 46 koltuklandırmaya ek olarak, opsiyonlu 50 koltuk oturumu; 13 metrelik Temsa Yeni Safir’de standart olan 50 koltuk oturumuna ek olarak, opsiyonlu 54 koltuk oturumu seçilebiliyor. Üstelik ekstra koltuklandırma seçeneklerinde, diz mesafesi konforu üst seviyede tutuluyor.

Temsa Yeni Safir, yüksek yolcu kapasitesinin yanı sıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağlayacağı düşük yakıt tüketimi ile de kazançlı bir yolculuk sunuyor. Çevreci kimliğiyle de dikkat çeken Temsa Yeni Safir Euro 4 DAF motoru ile hem ekonomiyi hem de çevreyi koruma altına alıyor.