Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:19   Güncelleme : 13-11-2014 17:19

Nursoy, 23 MAN aldı

Nursoy Şirketler Grubu, 2010 yılı ile birlikte filo genişletme ve araç yenileme çalışmalarına başladı.

Nursoy, 23 MAN aldı

Nursoy Şirketler Grubu, 2010 yılı ile birlikte filo genişletme ve araç yenileme çalışmalarına başladı. Firma araç yatırımlarında MAN’ı tercih ederek, 16 adet 41.480 TGA, 5 adet 41.400 TGS ve 2 adet 33.480 TGS olmak üzere toplam 23 adet çekiciyi teslim aldı.

Baysalman Motorlu Araçlar tarafından Nursoy Şirketler Grubu’na satışı yapılan 23 çekici törenle firma yetkililerine teslim edildi. Teslimat törenine Nursoy Şirketler Grubu Filo Sorumlusu Cesim Cinoğlu, Kurumsal ve Dış İlişkiler Müdürü Meltem Çolak ve Makine İkmal Müdürü Faruk Akoğlu katıldı. MAN’dan ise törende Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara, Bölge Sorumlusu Doğucan Suyanı ve İkitelli Satış Müdürü Çağatay Kepekç ile satışı gerçekleştiren Baysalman Motorlu Araçlar’dan Satış Müdürü Bülent Satıcı hazır bulundu.

ARAÇLAR GÜÇLÜ

MAN firması tarafından üretilen araçlarından memnun klarını belirten Makine İkmal Müdürü Faruk Akoğlu,“Irak ve Kerkük gibi bir bölgede dayanıklı, güçlü ve uzun ömürlü araçlara ihtiyacımız oluyor. MAN bu özellikleri barındırdığı için memnunuz. MAN çok güçlü, kontağı çevirdiğinizde çıkan ses ayaklarınızı yerden kesiyor. Türkiye’nin yüksek nitelikli araç pazarının hakimlerinden olan MAN’la çalışmaktan ve MAN ailesinin bir parçası olmaktan çok memnunuz” .

YENİ ALIMLAR YAKINDA

Kurumsal ve Dış İlişkiler Müdürü Meltem Çolak ise MAN’da satış öncesi ve sonrasında kendileriyle çok ilgilenildiğini belirtti. MAN’ın son dönemde gerçekleştirdiği 2 yıl sınırsız kilometre garantisinin avantajlarına da değinen firma Çolak, gelecek yatırım planları için ise şunları söyledi: “Yatırımlarımız devam edecek. Özellikle baraj ve yol projelerimizin birer birer hayata geçmesinden dolayı araç alımlarımız devam edecek. Satış öncesi ve sonrası verdiğiniz kaliteli hizmet ve araçların gerçekten iyi, kullanışlı, arazi koşullarına uygun olmalarından dolayı tekrar alım yapmayı düşünüyoruz.”