Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:19   Güncelleme : 13-11-2014 17:19

Tercihler yine Has

Otobüs yatırımları aralıksız devam ederken, Mercedes’i tercih eden sektör mensuplarının adresi her zaman olduğu gibi yine Has Otomotiv.

Tercihler yine Has

Otobüs yatırımları aralıksız devam ederken, Mercedes’i tercih eden sektör mensuplarının adresi her ğu gibi yine Has Otomotiv. Örsler Turizm sahibi İbrahim Örs ve Öz Altın Taşımacılık / Coşkun Altın Turizm Taşımacılık, Has Otomotiv’den yeni araçlarını teslim aldı.

İLK TESLİMAT ÖRS’E

Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv tarafından, Örsler Turizm’e satışı yapılan 3 adet 2010 model Travego 15 SHD, Hadımköy pazarlama merkezinde firma yetkilisine teslim edildi.

Teslimat törenine Örsler Turizm’in sahiplerinden İbrahim Örs ve Sezgin Aytekin ile Mercedes-Benz Finansman T.A.Ş’den Tolga Sezer ve satışı yapan Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban katıldı.

Teslim alınan araçların Varan Turizm’de hizmet vereceğini belirten İbrahim Örs, “Şirketimize ait obüslerimiz sektörün köklü firmalarından Varan Turizm’de hizmet verecek. Firma olarak teknolojik yenilikleri yakından takip ediyoruz. Müşteri talep ve beklentilerine göre yatırımlarım yapıyoruz” .

İKİNCİ TESLİMAT İSE TURİZMCİYE

Ege ve İzmir Bölgesinin önemli turizm taşıyıcılarından Öz Altın Taşımacılık / Coşkun Altın Turizm Taşımacılık, daha önce siparişini verdiği bir adet Tourismo 15 RHD aracını Has Otomotiv’in merkezinden teslim aldı.

Teslimat törenine Öz Altın Taşımacılık / Coşkun Altın Turizm Taşımacılık’ı temsilen Kemal Duman ve araç kaptanı Mehmet Hanifi Koca ile Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban katıldı.

Kemal Duman, “Bölgemizde lider firmayız. Yeni araçlarımız ile turizm sektörüne daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz. Ayrıca yıl içerisinde yeni yatırımlarımızda devam edecek” .