Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:20   Güncelleme : 13-11-2014 17:20

Koza 4 adet MAN TGS aldı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Koza İnşaat, yeni yatırımlarında MAN markasını tercih etti.

Koza 4 adet MAN TGS aldı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Koza İnşaat, yeni yatırımlarında MAN markasını tercih etti. Firma 2008 yılının kamyonu seçilen TGS model araçlar ile filosunu güçlendirdi. Koza İnşaat, sözleşmesini yaptığı 10 araçtan 4’ünü teslim aldı.

Koza İnşaat’a satışı yapılan araçlar, MAN Türkiye fabrikasında düzenlenen törenle teslim alan firma yetkililerine teslim edildi. Araç teslim törenine Koza İnşaat sahibi Serdar Sak, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Bölge Koordinatörleri Kerem Oktay ve Doğucan Suyanı katıldı.

Koza İnşaat firma kurucusu Hasan Sak, yüksek öğrenimini Ankara'da ladıktan sonra, inşaat ve altyapı sektöründe 1970 yılında faaliyetlerine başlamış ve 1980 yılında Koza İnşaat Ticaret Limited Şirketi’ni kurmuş. Firma politikası gereği sadece inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirket, bu alanda uzmanlaşmış ve bugüne dek resmi ve özel kuruluşlara taahhütlerinin ını başarıyla gerçekleştirmiş. 1970 yılından günümüze edindiği tecrübe, kurumsal yapı ve deneyimli kadrosu ile faaliyetlerini sürdüren Koza İnşaat, yeni yatırımlarıyla da başarısını sürdürmeyi amaçlıyor.

Firma sahibi Serdar Sak teslimat töreni sırasında yaptığı açıklamada, MAN araçlarının kendilerini hiçbir yolda bırakmadığını, bundan böyle de MAN kamyonlarıyla istikrarlı büyümeye devem etmek istediklerini belirtti.