Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:20   Güncelleme : 13-11-2014 17:20

Yılın ilk en büyük teslimatını Otokar yaptı

Otokar’ın şehir içi toplu taşıma alanında en çok tercih edilen modeli olan Sultan City Adıyaman yollarında görev yapmaya başladı.

Yılın ilk en büyük teslimatını Otokar yaptı

Otokar’ın şehir içi toplu taşıma alanında en çok tercih edilen modeli olan Sultan City Adıyaman yollarında görev yapmaya başladı. Otokar, Adıyaman Kolej Kooperatifi’ne toplam 49 adet Sultan City otobüsün satışını gerçekleştirdi.

Otokar 2010 yılının ilk yüksek adetli teslimatını Adıyaman Kolej Kooperatifi’ne yaptı. Adıyaman’ın çeşitli bölgelerinde yolcu taşımacılığı hizmeti verecek olan 49 adet Otokar Sultan City 125S düzenlenen törenle hizmete başladı.

Adıyaman Belediyesi’nde düzenlenen teslimat törenine Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Başkan Yardımcısı Hacı Yusuf Bilgin, Trafik Denetleme Şube Müdürü Nadir Telli, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Taş ve Kolej Kooperatif Başkanı Mahmut Delibaşı katıldı. Törende Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ve Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Oral Ağaoğlu ile Otokar Yetkili Bayisi Unat Otomotiv’in sahibi Şükrü Unat’ta hazır bulundu.

TÜRKİYE’NİN EN ÇOK SATILAN OTOBÜSÜ

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, yaptığı konuşmada Sultan otobüslerinin 2009 yılında Türkiye’de en çok satılan otobüs markası ğunu söyledi. Sultan’ın yakaladığı satış başarısıyla 2009 yılında Otokar’ın küçük ve orta boy otobüs segmentinde pazar lideri ğuna dikkat çeken Akgül şöyle konuştu:

“Yoğun şehiriçi trafiğinde dayanıklılığı ve performansı ile dikkat çeken halk otobüsü Sultan City 125S bundan böyle Adıyamanlılara Avrupa kalitesinde hizmet verecek. Düşük yakıt tüketimi ile birçok şehirde halk otobüsçülerin ve kooperatiflerin gözbebeği olan Sultan City 125S, konforu ve geniş iç hacmi ile de herkesin beğenisini topluyor. Otobüslerimiz Adıyamanlılara hayırlı olsun.”