Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:20   Güncelleme : 13-11-2014 17:20

Firmaların çözüm ortağı Temsa

Yolcu taşımacılığında önde gelen firmaların çözüm ortağı Temsa Global, otobüs teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor.

Firmaların çözüm ortağı Temsa

Yolcu taşımacılığında önde gelen firmaların çözüm ortağı Temsa Global, otobüs teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Temsa son olarak Kent Turizm ve Lider Adana Seyahat’e toplam 8 adet Diamond teslim etti.

Temsa Global’in otobüs grubunda ‘Amiral Gemisi’ olma özelliği taşıyan Temsa Diamond’lardan 7’si Kent Turizm tarafından alındı. Firmanın Kayseri şubesi olan Kayseri Kent Turizm altında çalışacak araçların teslimat törenine otobüs sahipleri Ahmet Keskinkılıç, Abdullah Aydoğan, Mustafa Kasap, ve Kayseri Kent Turizm firma yetkilileri katıldı.

Kent Turizm Sahibi Ahmet Keskinkılıç, sağladıkları güven ve memnuniyetin devamı için Temsa’yı tercih ettiklerini belirtti. Keskinkılıç, “Hizmetimizi son teknoloji ile taçlandırmak istiyoruz. Bu nedenle araçlarda uydu sistemi, koltuk arkası ekranlar, kablosuz internet sistemi ve Digitürk sistemi ile hizmet sunacağız. Şehirlerarası yolculukta güvenilen bir marka olmamız bize büyük bir sorumluluk yüklüyor. Bu sorumluluğu layığıyla taşımak için en iyileri tercih etmek zorundayız. Bu nedenle Temsa ile olan işbirliğimizi güçlendirerek sürdürüyoruz”

TEMSA MARKALI ARAÇ SAYISI 6’YA YÜKSELDİ

Konfor, kalite ve güvene yatırım yapan bir diğer firma ise Lider Adana Seyahat . Adana Showroom’da gerçekleşen teslimat töreni ile 1 adet Temsa Diamond alan Lider Adana Seyahat’in filosundaki Temsa markalı araçların sayısı 6’ya yükseldi. Lider Adana Seyahat Firma Ortağı Hasan Cengiz’in katılım gösterdiği teslimat töreninde ayrıca Temsa Otobüs Satış Müdürü Murat Anıl, Kurumsal Satış Uzmanı Emrah Dede ve Gökhan Yağ’da hazır bulundu.

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı hizmeti veren firmaların tercihi Temsa Diamond, gelişmiş süspansiyon sistemi sayesinde sessiz ve sarsıntısız bir yolculuk sunuyor. Temsa markalı Diamond otobüsler, 12 ileri vitese ve 460 beygirlik motoru ile her türlü yol koşulunda yüksek performans sağlıyor. As-Tronic otomatik şanzıman sistemli Temsa Diamond yakıt tasarrufu avantajı da sunuyor. 55+1 koltuk kapasitesine sahip olan Temsa Diamond, yolcu konforuna yönelik donanımı ile rakiplerinden ayrışıyor. Diamond otobüs koltuklarına, dört aşamalı açılabilen kafa dayama aksesuarı olarak entegre edilen HeadoFix adlı sistem, yolcuların seyahat sırasında konforlu bir şekilde uyumalarına yardımcı oluyor. HeadoFix kafalıklar, uzun yolculuklarda yastık görevi görüyor.