Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:21   Güncelleme : 13-11-2014 17:21

Filolar Mercedes'le yola devam ediyor

Mercedes-Benz Axor çekiciler, hem çevre dostu hem de yakıt tüketiminde avantajlı olmaları nedeniyle nakliyecilerin en çok tercih ettiği araçlar olmaya devam ediyor.

Filolar Mercedes'le yola devam ediyor

Mercedes-Benz Axor çekiciler, hem çevre dostu hem de yakıt tüketiminde avantajlı olmaları nedeniyle nakliyecilerin en çok tercih ettiği araçlar olmaya devam ediyor. İstanbul’un yük taşımacılığı alanında en büyük firmalarından biri olan Hilal Trans’ta yeni araç alımında Mercedes’i tercih etti. Firma, Mercedes’ten 10 adet Axor 1840LS Euro4 çekici alarak filosunu güçlendirdi.

Mercedes-Benz Türk’ün Aksaray Kamyon Fabrikası'nda gerçekleşen teslimat törenine Hilal Trans yetkilisi Mahmut İçer ve Mercedes-Benz Türk Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın katıldı.

Teslimat töreninde Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz, her teslimat töreninde ğu gibi, firma şöförlerine "güvenli ve ekonomik sürüş" konusunda eğitim verdi. Hilal Trans Mahmut İçer teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Axor'un piyasadaki en az yakıt tüketen araç olması, ikinci el değerinin yüksekliği, kolayca yedek parça temin edilebilmesi ve servis bakım aralıklarının uzun olmasının bu araçları tercih etmelerinde büyük önem taşıdığını ifade etti. İçer, 2010 yılı içerisinde Mercedes-Benz araçların alımlarına devam edeceklerini de kaydetti.