Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:21   Güncelleme : 13-11-2014 17:21

Zigana, 4’üncü otobüsünü de Has’tan aldı

Zigana Otomotiv, Varan Turizm’de çalıştırmak üzere 2 adet 2010 model Travego 15 SHD otobüs aldı.

Zigana, 4’üncü otobüsünü de Has’tan aldı

Zigana Otomotiv, Varan Turizm’de çalıştırmak üzere 2 adet 2010 model Travego 15 SHD otobüs aldı. Zigana Otomotiv, daha önce aldığı 2 adet Travego 15 SHD ile birlikte sahip ğu otobüs sayısını 4’e çıkarttı.

Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv tarafından Zigana Otomotiv’e satışı yapılan 2010 model Travego 15 SHD otobüsler, Hadımköy Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

Araç teslim törenine Zigana Otomotiv’i temsilen Adnan Kahramaoğlu ve otobüs kaptanları Abdülkadir Karabacak ile Abdülkadir Özer katıldı. Satışı gerçekleştiren Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv’den ise Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban hazır bulundu. Balaban, yeni otobüslerin anahtarını Adnan Kahramaoğlu’na “Kazasız-belasız bol kazançlı günler” temennisinde bulunarak teslim etti.

Araç yatırımlarına devam edeceklerini açıklayan Adnan Kahramaoğlu, “Ocak ayında 2 adet otobüsümüzü teslim alırken, 2 adet daha sipariş vermiştik. Bugünde yapılan törenle siparişini verdiğimiz otobüslerimizi teslim alıyoruz. Teslim aldığımız 2 adet otobüsümüz de Varan Turizm’de VIP taşımacılık hizmeti verecek. Şuanda sahip ğumuz otobüs sayısı 4 . Önümüzdeki günlerde yeni siparişlerimizde olacak. Sipariş için gideceğimiz adresimiz ise yine Has Otomotiv olacak. Çünkü Has Otomotiv’de Varan Turizm gibi hizmette sınır tanımıyor” .