Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:21   Güncelleme : 13-11-2014 17:21

Tırsan bir telefon kadar uzak!

Tırsan yine bir ilke imza attı ve treyler sektörünün ilk Müşteri Danışma Hattını faaliyete geçirdi: 444 5 TIR, yani Alo Tır Danışma Hattı.

Tırsan bir telefon kadar uzak!

Tırsan yine bir ilke imza attı ve treyler sektörünün ilk Müşteri Danışma Hattını faaliyete geçirdi: 444 5 TIR, yani Alo Tır Danışma Hattı. Türkiye’nin her yerinden Alo Tır Danışma Hattı’na rahatlıkla ulaşabilecek olan nakliyeci ve müşteriler, Tırsan, Kässbohrer, Talson, Hendricks ve DAF ürün ve hizmetleri hakkında geniş çaplı bilgi alabilecek, şikâyetlerini ve önerilerini iletebilecek.

Bu yılda yine açık ara farkla sektör lideri olan Tırsan, Alo Tır Danışma Hattı’nın proje ve alt yapı çalışmalarını uzun süredir hazırlıyordu. Nakliye sektöründe her şeyin a bağlı ve hızlı ilerlemesi gerektiğini bilen Tırsan, Alo Tır Danışma Hattı uygulaması sayesinde sektördeki nakliyeci ve müşterilerine bilgi akışı konusunda kolaylık sağlarken da kazandıracak.

Alo Tır Danışma Hattı’na gelen tüm talepler, öneri ve şikâyetler teknik ve pazar bilgisine sahip kalifiye Tırsan çalışanları tarafından alınacak, bu sayede en hızlı ve sağlıklı şekilde geri dönüşte bulunulacak.

“Bu hat bizim için çok önemli” diyen TIrsan CEO’su Faruk Tezcan, “Amacımız müşterilerimizin talep ve sorunlarını birebir öğrenmek ve ivedi şekilde çözüm getirmek. Bu hattan sorumlu çalışanlarımız direk bana bağlı olarak çalışacak ve elde edilen tüm bilgiler ilk önce bana ulaşacak. Tüm bilgileri bizzat kendim analiz edeceğim” .

Tırsan’ın sadece üretim açısından değil müşteri gözünden sektöre ve değişimlere bakmaya devam edeceğini bildiren Tezcan, müşteri taleplerini ve ihtiyaçlarını sağlıklı bir şekilde tespit ederek doğru ürünün üretilebileceğini söyledi. Tezcan, bu bakış açısı ile geçtiğimiz aylarda lansmanını gerçekleştirdiğimiz Kässbohrer Tenteli ve Açık Kasa araçlarını geliştirdiklerini belirtti.