Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:21   Güncelleme : 13-11-2014 17:21

Özkoyuncu Madencilik, ilk defa MAN çekici aldı

Kayseri’nin önde gelen firmalarından olan Özkoyuncu Madencilik Metalurji Sanayi Ticaret A.

Özkoyuncu Madencilik, ilk defa MAN çekici aldı

Kayseri’nin önde gelen firmalarından olan Özkoyuncu Madencilik Metalurji Sanayi Ticaret A.Ş. de MAN kalitesiyle tanıştı. 17 adet TGS 41.400 damper aracı satın alan firmanın, önümüzdeki günlerde bir filo alımı daha yapacağı bildirildi.

MAN Türkiye firrmasında düzenlenen törende araçları firma yetkilileri Mustafa Aygen ve Yılmaz Süllü, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Doğucan Suyanı’ndan teslim aldı.

Filolarında 70 adet aracı bulunan firma ilk kez MAN aracı aldı. Araçların kalitelerinden ve güçlerinden son derece etkilendiklerini ifade eden firma yetkilileri, 17 adetlik alımlarını yılsonuna kadar 23 adede lamayı planlıyor. Bunun yanı sıra çekici almayı da hedefleyen firma, MAN tarafından kendilerine tahsis edilen test aracını kullandıktan sonra filosunu daha da güçlendirecek.

2008 yılının kamyonu seçilen TGS, tüm ihtiyaçlara uygun getirdiği akılcı çözümleriyle kullanıcılarına maksimum verim sağlıyor. Uzun ömürlü, yakıtta cimri ve son derece güçlü olan bu araçlar, MAN’ın satış sonrasında sunduğu avantajlarla firmalar arasında her geçen gün daha çok tercih ediliyor.