Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:21   Güncelleme : 13-11-2014 17:21

Konya DAF-Tırsan ilk teslimatını yaptı

Ocak ayının sonunda görkemli bir törenle açılan DAF-Tırsan Otomotiv A.

Konya DAF-Tırsan ilk teslimatını yaptı

Ocak ayının sonunda görkemli bir törenle açılan DAF-Tırsan Otomotiv A.Ş. Konya Şubesi, kısa bir süre sonra ilk teslimatını gerçekleştirdi. Şubeden, Konya’nın önemli uluslararası nakliye şirketlerinden Orka Nakliyat’a, 2 adet DAF CF 85.410 Euro 5 çekici teslim edildi.

DAF-Tırsan Otomotiv A.Ş. Konya Şubesi’nde düzenlenen törene Orka Nakliyat sahibi Recep Oğul ve Satış Şefi Uğur Çavdarcı katıldı. Filosunda toplamda 20 adet çekici bulunan Orka Nakliyat, önümüzdeki günlerde 1 adet daha DAF CF 85.410 Euro 5 çekici teslim alacak.

Teslimat töreni esnasında bir konuşma yapan Orka Nakliyat Sahibi Recep Oğul “1997 yılından bu yana DAF çekici kullanıyorum ve çok memnunum” . Oğul, ayrıca DAF çekicilerin yüksek kaliteli ve sağlam çekiciler ğunu belirterek, “Biz hem yurtiçi hem de uluslararası nakliye yapıyoruz. Filomuzda birçok farklı marka çekici var ama zorlu yol şartlarına en dayanıklı olan DAF çekicilerdir. DAF’a her güvenebileceğimizi biliyoruz” . DAF çekicilerin aynı da çok tasarruflu klarını da belirten Oğul, DAF-Tırsan’ın Konya’ya bir şube açmasından memnun klarını söyledi.

DAF-Tırsan Otomotiv A.Ş. Konya Satış Şefi Uğur Çavdarcı, “Konya şubemiz ilk günden beri tüm nakliyeci dostlarımız tarafından büyük ilgi gördü. İlk siparişlerimizi açılışımızda aldık ve ilk teslimatımızı çok kısa bir sürede gerçekleştiriyoruz” . Çavdarcı ayrıca İç Anadolu’nun önemli ticaret noktalarından Konya yanı sıra, DAF-Tırsan’ın Türkiye’nin farklı illerinde de bayi genişletme çalışmalarının sürdüğünü belirtti