Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:21   Güncelleme : 13-11-2014 17:21

Mek Ağrı Dağı ile konforda zirve

Uzun yılların birikimiyle kurulan çiçeği burnunda firma Mek Ağrı Dağı, dinamik ve ilerici yapısıyla çıtasını yüksek tutuyor.

Mek Ağrı Dağı ile konforda zirve

Uzun yılların birikimiyle kurulan çiçeği burnunda firma Mek Ağrı Dağı, dinamik ve ilerici yapısıyla çıtasını yüksek tutuyor. Firma, 4 adet Neoplan Starliner aracı filosuna dahil etti.

Sektörde uzun yıllardır hizmet veren ve birikimini geçen yıl kurduğu Mek Ağrı Dağı firması ile zirveye taşımayı amaçlayan Cercis Kotan yatırımlarını Neoplan markası ile sürdürdü. Kotan, 4 adet Neoplan Starliner aracı filosuna dahil etti. MAN Türkiye fabrikasında düzenlenen törende MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Gökhan Çerioğlu, araçları firma sahibi Cercis Kotan’a teslim etti.

Kurulduğu günden bu yana konforlu, kaliteli ve güvenli hizmet verme ilkeleriyle çalışmalarını sürdüren Mek Ağrı Dağı firması, araçlarında kullandığı multimedya ekran sistemiyle artık konforun da çıtasını yükseltiyor. Tüm koltuklara yerleştirilen ekranlar sayesinde yolculuklar keyfe dönüşecek ve kaybı olmaktan çıkacak.

Neoplan ve MAN kalitesinden son derece memnun ğunu belirten Kotan, yenilikleri takip etmeye devam edeceklerini ve Mek Ağrı Dağı yolcularının memnuniyetini her daim üst noktalara taşıyacaklarını belirtti.