Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:21   Güncelleme : 13-11-2014 17:21

Yeni Safir’ler, Dorak’ın filosunda

Turizm taşımacılığı sektöründe 40 yıldır hizmet veren Dorak Turizm, sezon öncesi araç yatırımlarına başladı.

Yeni Safir’ler, Dorak’ın filosunda

Turizm taşımacılığı sektöründe 40 yıldır hizmet veren Dorak Turizm, sezon öncesi araç yatırımlarına başladı. Firma, siparişini verdiği 10 adet Temsa Yeni Safir otobüsünü teslim aldı.

Uluslararası hizmet veren Türk menşeli Dorak Turizm, hizmetlerinde de Türk markasının güvenirliliğinden vazgeçmeyerek Temsa markası ile filosunu genişletiyor. Türkiye’deki en büyük Safir marka otobüs filosuna sahip olan Dorak Turizm, filosunu Yeni Safir model otobüslerle güçlendirdi.

Düzenlenen teslimat törenine Dorak Turizm firma sahipleri Ahmet Serdar Körükçü, Mustafa Pilav, Ahmet Kaplan Tan, Filo Müdürü İsmet Hocaoğlu, Temsa Yurtiçi Satış ve Pazarlama Direktörü İsmail Kemal Gürleyik, Temsa Otobüs Satış Müdürü Murat Anıl, Temsa Otobüs Pazarlama Müdürü Mehmet Çıkıncı, Brey Otomotiv’den Mustafa Şahin ve bayi yetkilileri katıldı.

TEMSA’NIN KALİTESİNE GÜVENİYORUZ

Dorak Turizm Araç Filo Müdürü İsmet Hocaoğlu “Türk menşeli bir firma olarak uluslararası çapta hizmet veriyoruz. Bu hizmetin kalite ve güven devamlılığı için de araç ve satış sonrası hizmetler kalitesinden emin ğumuz bir Türk markası ile işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Yeni Safir’ler hem şehirlerarası yolcu taşımacılığında hem de turizm alanında çok iddialı. Bu kadar güçlü bir aracı filomuza katarak yine sektörün öncü kimliğimizi koruyor, kaliteli hizmet için örnek oluyoruz” .

KAPTANLAR EĞİTİMDEN GEÇTİ

Teslimat öncesi Dorak Turizm kaptanları için Otogar Temsa Ofisi Eğitim Salonu’nda Yeni Safir için ürün eğitimi düzenlendi. Dorak Turizm’e teslim edilen 10 adet Yeni Safir’i yollara çıkaracak kaptanlar, Temsa Teknik Eğitim Şefi Nurettin Çolak’tan ekonomik ve güvenli sürüş eğitimi aldı.