Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:21   Güncelleme : 13-11-2014 17:21

Mercedes tutkunları Has Otomotiv’in tanıtımında buluştu

Has Otomotiv’in Maslak Showroom’unda düzenlenen kokteyl ile Mercedes-Benz’in en üst segmenti kabul edilen AMG serisi otomobilleri tanıtıldı.

Mercedes tutkunları Has Otomotiv’in tanıtımında buluştu

Has Otomotiv’in Maslak Showroom’unda düzenlenen kokteyl ile Mercedes-Benz’in en üst segmenti kabul edilen AMG serisi otomobilleri tanıtıldı. Güç ve estetiğin kusursuz birleşimi sloganı ile Mercedes tutkunlarına lansmanı yapılan SL 63 AMG, S 63 AMG, E 63 AMG ve C 63 AMG modeller büyük ilgi gördü.

Kokteyle TOFED Başkan Vekili Sinan Solok, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, Genel Müdür Mustafa Sarıgül, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban ve çok sayıda davetli katıldı. Konuklar, otomobillerin sahip ğu tasarım, konfor ve güvenlik düzeyini çok beğenildi.

SÜPRİZ HEDİYE

Gecede ayrıca konuklara sürpriz bir çekilişte gerçekleştirildi. Yunus Emre Yılmaz, İbrahim Tümer, Yasa Çeliktaş, 28-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Formula 1 bileti kazanma mutluluğunu yaşadı.

MASLAK SHOWROOM

Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, metro inşaatı nedeniyle kapattıkları Maslak Showrom’u AMG serisinin tanıtıyla tekrar hizmete açtıklarını söyledi. Sarıgül, “Metro inşaatı buraya araç girişini zorlaştırıyordu. İnşaat bitip metro girişi açılınca bizde tekrar showroomu hizmete açtık. Bir yandan da hem bu açılışı hem de en üst segment otomobiller arasında yer alan AMG serisinin lansmanını gerçekleştirmiş k” .

2010’DA DA BİNEKTE YILDIZ OLACAĞIZ

2009’un binek araç satışında çok iyi bir yıl ğunu ve 9 binleri aşan satış grafiğini 2010 yılında daha da üst seviyeye çıkartmak istediklerini belirten Mustafa Sarıgül, “Mercedes Benz’in 1.6 motorlu bir arabası yoktu. Bu durum rakiplerine karşı elini zayıflatırken yinede rakipler kadar satış yapabiliyorduk. 1.6 motora sahip C serisi aracımız gelince 2009 yılında rakiplere de büyük fark atarak yüksek satış grafiği elde edildi. ÖTV avantajının da bu döneme denk gelmesi de etken olunca 9 binlik satışların büyük bölümünü 1.6 C serisi oluşturdu. 2010 yılında bu satış seviyesini daha da yukarıya çekmek istiyoruz” diye konuştu.

30 ADET 2+1 METRO TURİZM’E

2010 yılında her araç grubunda iddialı klarını ifade eden Mustafa Sarıgül, ay sonunda bir ilke tanık olunacağını ve Metro Turizm’e 2+1 Travego otobüsleri teslim edeceklerini de açıkladı.

Sarıgül, şöyle konuştu: “Metro Turizm’e gerçekleştirdiğimiz 30 adetlik 2+1 otobüs satışı çok büyük önem taşıyor. Metro Turizm Türkiye’nin en büyük firmalarından bir tanesi. Bizimle alışveriş yapmaları doğrusu büyük keyif, bizi tercih etmeleri onur. 13 milyon Euro’luk bir yatırım. Bunu başardık. Geçen sene bunun temelleri atıldı. Araçlar Metro Turizm’in isteğine göre özel şekilde dizayn edildi. Araçların ı tuvaletli olacak. Koltuk arkası tv’leri takılacak. Metro Turizm’e 2+1 Travego teslimatı bir ilk olacak. Böylece bizde artık 2+1 taleplerine cevap vermiş olacağız. En önemlisi 2+1 Travego otobüsler sahip kları donanımla sektörde fark yaratacak.”

OTOBÜS PAZARI BÜYÜYECEK

2010 yılında toplam otobüs pazarının 2009 rakamlarının geçileceğine inandıklarını da ifade eden Sarıgül, “Bu sene iyi bir pazar olacak. 2009’u geçecek. Ocak ve Şubat rakamları bize ışık veriyor. Geçen yıl 607 otobüs satılmıştı. Bunun 397’sini Mercedes-Benz Türk otobüsleri oluşturuyordu. Biz Mercedes’in otobüslerinin yüzde 18’ini satıyoruz. Yine aynı seviyede olacağız. Her alanda biz iddialı bir bayiyiz. İşimizi iyi yapmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizle dostluk ilişkileri içindeyiz. Müşterilerinizle devamlılık arz edecek şekilde çalışmalısınız. Sektörle her iç içeyiz” diye konuştu.

HADIMKÖY SERVİSİ HAZİRAN’DA AÇILIYOR

2009’un kriz yılı olmasına rağmen yatırımları aksatmadan devam ettiklerini açıklayan Mustafa Sarıgül, Hadımköy servislerini en geç Haziran ayı içinde hizmete sokmayı planladıklarını söyledi.

“Krize rağmen yatırımlarımızı sürdürdük” diyen Sarıgül, “Hadımköy yatırımı bitmek üzere. En geç Haziran ayı içinde açmayı planlıyoruz. Hadımköy servisimizde kamyon, hafif ticari ve binek araba teşhiri yapabileceğiz. Orada yeni bir kadro oluşturuyoruz. İnsan kaynakları bunun peşinde. Orası bize güç katacak çünkü lokasyon olarak çok önemli bir nokta. Maslak, Avcılar, İstoç’un ardından 4’üncü lokasyon olacak” açıklamasını yaptı.

İZMİR SERVİSİ OTOBÜSÇÜNÜN YILDIZI

Sarıgül, konuya ilişkin açıklamasına şöyle devam etti: “Bunun yanı sıra İzmir’deki servisimiz de çok iddialı bir yer . Mercedes’in ve bizlerin yüzünü güldürdü. Verdiği kaliteli hizmet ile müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşıyan bir servisimiz. Ayrıca Mercedes’in sahip ğu showroomlar arasında servis kapasitesi açısından en büyük yatırıma sahip bir yer. Satış sonrası hizmet kadrosu çok iyi ve Turhan Bey, otobüsçülerin çok sevdiği bir isim. Otobüsçülerin talepleri çok iyi şekilde yerine getiriliyor. Diğer bayilerin pazar payından alıyoruz. İyi hizmet verince bizi müşteri tercih ediyor.”