Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:22   Güncelleme : 13-11-2014 17:22

Fortuna2 ile Avrupa seyahati

Başarılı yurtdışı fuarlarıyla dikkat çeken Vertigo Tur da MAN Fortuna2 kalitesiyle tanıştı.

Fortuna2 ile Avrupa seyahati

Başarılı yurtdışı fuarlarıyla dikkat çeken Vertigo Tur da MAN Fortuna2 kalitesiyle tanıştı. Firma yetkilileri, MAN Türkiye fabrikasında düzenlenen törende araçlarını teslim aldı.

MAN teknolojisinin yıllardır sağlamlığını, güvenilirliğini, ekonomikliğini ve kalitesini ispatlamış Fortuna modeli, yurt dışında da çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Vertigo Tur tarafından 17 günlük Avrupa seyahati turlarında kullanılacak Fortuna2, yolcuya sağladığı konfor ve rahatlıkla turları unutulmaz bir deneyime dönüştürecek. Fortuna2, bir tur boyunca 10.000 km. üzerinde yol yapacak.

Firma yetkilileri, MAN ile ilk kez çalıştıklarını, bu sayede hem eğlenceli turlara imza atma şansını yakaladıklarını hem de Fortuna2’nin bilinen yakıt ekonomikliği ile verimliliklerini de artıracaklarını ifade etti.

Vertigo Tur firma sahipleri Erol Şenkaya ve Ertuğ Şenkaya, araçlarını MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Ege Bölgesi Satış Yöneticisi Ziya Murat Gür’den ve MAN Financial Services Tüketici Finansmanı A.Ş. Pazarlama Müdürü Vahit Altun’dan teslim aldı.